Weekmenu woensdag week 16

Ingrediënten:

  • 200 gram G’woon witte rijst
  • 75 gram G’woon ongezouten cashewnoten
  • 2 eetlepels Sum & Sam wokolie
  • 400 gram Oosterse roerbak wokgroenten
  • 100 gram Koh Thai Panang thaise rode currypasta
  • 250 ml Sum & Sam Kokosmelk
  • 1 rode ui
  • 1 eetlepel Verstegen koriander

Bereiden:

  1. Kook de rijst. Rooster de cashewnoten in een droge, hete koekenpan en houd apart.
  2. Verhit de wokolie en roerbak hierin de groenten 3-4 minuten. Voeg de rode curry toe en bak deze 1 minuut mee.
  3. Giet de kokosmelk erbij, meng goed en breng al roerend aan de kook. Kook zachtjes 1 minuut.
  4. Serveer de curry met de rijst en bestrooi met de rode ui, koriander en cashewnoten.