Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Samenwerking AZ

Vomar Strategisch Partner AZPERSBERICHT

AZ heeft Vomar aan zich gebonden als nieuwe Strategisch Partner. Het betreft een sponsorschap voor drie jaar met het Noord-Hollandse bedrijf, dat momenteel geldt als de in omzet snelst groeiende supermarktorganisatie van Nederland.


De samenwerking tussen AZ en Vomar zal onder meer zichtbaar worden door diverse consumentenacties bij de Vomar-winkels, in het AFAS Stadion en bij de AZ aangesloten amateurverenigingen in de regio.

Samenwerking
“Wij zijn blij om Vomar als strategisch partner langdurig aan ons te binden”, reageert AZ’s Algemeen Directeur Robert Eenhoorn. “AZ en Vomar zijn twee gezonde en gedreven merken uit Noord-Holland, dat verbindt ons. De afgesproken drie jaar vormt een sterke en stabiele basis voor een veelbelovende samenwerking."

Michael Koster, AZ’s Manager Commercie, vult aan: "Met Vomar hebben we een super ambitieuze naam aan ons gebonden. Het is overigens uniek in de clubgeschiedenis dat we een samenwerking met een supermarktketen zijn aangegaan. En het mooie is: het hoofdkantoor van Vomar ligt op een steenworp afstand van ons stadion. We hopen beide n dat we onze fans en klanten uit ons verzorgingsgebied optimaal kunnen gaan bedienen en verrassen door deze overeenkomst."

Perfecte fit
Ook Marco Maatman, Commercieel Directeur van Vomar, is trots op de nieuwe samenwerking: “Dit is voor Vomar een grote kans om de naamsbekendheid verder te vergroten. Ook zijn er volop interessante activatiemogelijkheden. Daarnaast hechten wij vanuit ons MVO-beleid veel waarde aan goede voeding en voldoende beweging. Zaken die we onder meer ook bij de AZ aangesloten amateurverenigingen kunnen gaan uitdragen.
AZ en Vomar zijn een perfecte fit. Dat we letterlijk buren zijn en ook nog eens ongeveer even ‘oud’; AZ bestaat dit jaar 50 jaar en wij vieren volgend jaar ons 50-jarig jubileum, maakt de samenwerking nog meer bijzonder. Het spreekwoord luidt niet voor niets: bij Alkmaar begint de victorie!”


Op de foto v.l.n.r. Michael Koster (Manager Commercie AZ), Aart van Haren (Algemeen Directeur Vomar Voordeelmarkt), Robert Eenhoorn (Algemeen Directeur AZ), Marco Maatman (Commercieel Directeur Vomar Voordeelmarkt) en Frank Jonker (Manager Marketing AZ).