Header

Sinterklaas zat eens te denken, wat hij klanten van Vomar zou schenken..

En hij heeft dit jaar iets leuks bedacht, want bij aankoop van geselecteerde aanbiedingen krijg je drie weken lang een Sint voorleesboek t.w.v. € 14,95 cadeau! Van zondag 12 november t/m zaterdag 2 december zijn er wekelijks geselecteerde acties in de folder. Elke week ontvang je hierbij een ander boek cadeau, geschreven door drie bekende Nederlanders.

Hieronder lees je meer over elk voorleesboek.

Feest voor iedereen - Özcan Akoyl (Eus)

Zondag 12 t/m zaterdag 18 november

‘Sinterklaas slaat ons huis altijd over...’ Als Ruby dát van haar klasgenootje Amir hoort, besluit ze in actie te komen. Het is het begin van een spannende nacht waarin Ruby, gesteund door haar broertje Ibo, alles op alles zet om Sinterklaas en zijn Pieten te ontmoeten. Maar of haar dat lukt...?

Milo & Mino en de pietenrace - Dafne Schippers

Zondag 19 t/m zaterdag 25 november

Welke Pieten mogen dit jaar met Sint mee naar Nederland? Daar is de jaarlijkse Pieten selectiedag voor. Milo en Mino doen ook mee, maar brengen het er niet zo goed vanaf. Tot het slotonderdeel, de sprint, begint. Ze vliegen over de baan, liggen voor op alle andere Pieten, maar of ze winnend over de finishlijn gaan...?

Hoofdpiet vertelt - Bas Ragas

Zondag 26 november t/m zaterdag 2 december

Terug in de tijd maken we kennis met een straatschoffie en zijn onafscheidelijke vriendje Sigaar, een ruwharige teckel. Ze worden wreed uit elkaar gehaald als het baasje van Sigaar mee moet naar Spanje in de zak van Sinterklaas. Dat is het begin van een spannend avontuur dat zomaar echt gebeurd kan zijn.

Actievoorwaarden

  • Van zondag 12 november t/m zaterdag 2 december 2023 ontvang je bij wekelijks geselecteerde acties een gratis Sint voorleesboek t.w.v. € 14,95. Je vindt deze acties in de folder.
  • Je ontvangt elke actieweek, van zondag t/m zaterdag, een ander voorleesboek cadeau.
  • Voor de Sint voorleesboeken geldt OP=OP.
  • Het is niet mogelijk om het Sint voorleesboek in te wisselen voor geld of een andere waardecompensatie.
  • Druk- en zetfouten voorbehouden.