Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Social Media


Social media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Je wordt wakker, checkt even je Twitter en je Facebook en bij het tandenpoetsen maak je een leuke selfie voor op Instagram. Je moet tenslotte wel even aan iedereen laten weten dat je weer wakker bent. Ook Vomar is tegenwoordig goed te vinden op social media. Vanaf nu kun je ons ook volgen op Instagram!

/vomarvoordeelmarkt

Zo'n drie keer in de week posten we op Facebook. Dat kunnen posts zijn over onze spaaracties, maar ook over onze unieke producten, zoals Robberbrood. Ook plaatsen we eens in de zoveel tijd een win-app waarmee mooie prijzen zijn te winnen.

@vomaronline

Op ons Twitter-account vind je posts om te retweeten, bijvoorbeeld over onze meet-and-greets met de AZ-spelers.

LinkedIn

Op ons LinkedIn-profiel kun je onze vacatures vinden, maar ook actueel nieuws over Vomar. Houd ook deze pagina dus goed in de gaten!

Youtube

Tegenwoordig zijn we ook op YouTube actief. Hier plaatsen we bijvoorbeeld onze nieuwe commercials, mooie bedrijfsfilmpjes en trailers voor de bioscoopacties.

vomar_voordeelmarkt

Nieuw: het Instagram-account van Vomar! Boordevol inspiratie in de vorm van recepten en producten, maar ook stories, mooie beelden en foto’s van onze fans én medewerkers. Zorg dat je ons volgt en mis niets!