Headers spellen

Ouderwets gezellig spelletjes spelen met het hele gezin of samen met vrienden. Dat kan nu heel voordelig, want bij Vomar kun je sparen voor de leukste familiespellen van Goliath! Maak cijferreeksen in Rummikub, teken mee in Picto Rush of laat je hersenen kraken in de kennisquiz OK Boomer. Ook aan de kleintjes is gedacht, met spellen als Snuffie Hup, Banana Joe en Happie Haai kunnen zij zich urenlang vermaken! Welke van de maar liefst 18 spellen is jouw favoriet?

Hoe kun je sparen?

 1. Je ontvangt van zondag 12 september t/m zaterdag 6 november 2021 bij elke € 10,- aan boodschappen een gratis spel-zegel en regelmatig éxtra zegels bij geselecteerde aanbiedingen.
 2. Met zes zegels is je spaarkaart al vol!
 3. Met je volle spaarkaart profiteer je t/m zaterdag 20 november 2021 van korting tot wel 60% op één van de spellen.
Assortiment

WIN: Élke woensdag kans op de leukste familiespellen

Volg jij Vomar al via Facebook of Instagram? Tijdens deze spaaractie kun je via de stories op social media namelijk meedoen aan een online editie van OK Boomer, dé kennisquiz voor jong tegen oud.

Doe mee en maak kans op jouw favoriete spel!

Actievoorwaarden

 • Van zondag 12 september t/m zaterdag 6 november 2021 ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen een gratis spel-zegel. Dit bedrag is exclusief door de wet uitgesloten artikelen als tabak, statiegeld, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoed, waardebonnen en postzegels.
 • Met zes zegels is je spaarkaart al vol. Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd van zondag 12 september t/m zaterdag 20 november 2021 bij alle winkels van Vomar Voordeelmarkt.
 • De familiespellen zijn ook zonder spaarkaart tegen de adviesprijs te koop.
 • Bij inlevering van een volle en originele spaarkaart betaal je van € 4,99 tot € 14,99 voor één van de spaarartikelen.
 • Vomar behoudt zich het recht voor om spaarkaarten te weigeren die niet aan de spaarvoorwaarden voldoen of die frauduleus overkomen.
 • Op de kassabon staat het juiste aantal te ontvangen spel-zegels aangegeven.
 • Het is niet mogelijk om spel-zegels of spaarkaarten in te wisselen voor geld of een andere waardecompensatie. Losse zegels of spaarkaarten met minder dan zes zegels zijn niet inwisselbaar.
 • Voor alle spaarartikelen geldt OP=OP.
 • Druk- en zetfouten voorbehouden.