Contentbanner Spellen 999 Games

Ben jij gek op spelletjes? Dat komt goed uit want bij Vomar kun je weer sparen voor maar liefst 14 populaire familiespellen. Deze keer zitten er een paar prachtige klassiekers in het assortiment zoals Monopoly, Risk en Cluedo. Je hoeft je dit najaar dus niet te vervelen, want de spellen staan garant voor eindeloos speelplezier! Kies jouw favoriet(en) en plan de spelletjesavond maar in!

Hoe kun je sparen?

 1. Je ontvangt van zondag 8 oktober t/m zaterdag 2 december 2023 bij elke € 15,- aan boodschappen een gratis spel-zegel en regelmatig éxtra zegels bij geselecteerde aanbiedingen.
 2. Met vijf zegels is je spaarkaart al vol!
 3. Met je volle spaarkaart profiteer je t/m zaterdag 16 december 2023 van kortingen tot wel € 30,- op één van de spaarartikelen.

Assortiment

Maak iedere woensdag kans op jouw favoriete spel!

Volg jij Vomar al via Facebook of Instagram?

Tijdens deze spaaractie maak je élke woensdag kans op een familiespel naar keuze door via de stories mee te doen met de online editie van Trivial Pursuit.

Ga dus snel naar onze Facebookpagina of Instagram en doe mee!

Actievoorwaarden

 • Van zondag 8 oktober t/m zaterdag 2 december 2023 ontvang je bij elke € 15,- aan boodschappen een gratis spel-zegel. Dit bedrag is exclusief door de wet uitgesloten artikelen als tabak, statiegeld, SUP-heffing, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoed, waardebonnen, KIK-punten en postzegels.
 • Regelmatig ontvang je bij geselecteerde aanbiedingen éxtra gratis spel-zegels.
 • Met vijf zegels is je spaarkaart al vol. Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd tot en met zaterdag 16 december 2023 bij alle winkels van Vomar Voordeelmarkt.
 • De spaaritems zijn ook zonder spaarkaart te koop. Hiervoor betaal je de adviesprijs.
 • Vomar behoudt zich het recht voor om spaarkaarten te weigeren die niet aan de spaarvoorwaarden voldoen of die frauduleus overkomen.
 • Op de kassabon staat het juiste aantal te ontvangen spel-zegels aangegeven.
 • Het is niet mogelijk om spel-zegels of -spaarkaarten in te wisselen voor geld of een andere waardecompensatie. Losse spel-zegels of -spaarkaarten met minder dan vijf zegels zijn niet inwisselbaar.
 • Voor alle spaarartikelen geldt OP=OP.
 • Druk- en zetfouten voorbehouden.