Contentbanner Spellen 999 Games

Plan die spelletjesavond maar in! Je kunt nu bij Vomar sparen voor maar liefst 20 populaire familiespellen. Test je kennis tijdens een spelletje 30 Seconds ® of daag jezelf uit met één van de puzzels. Ook in dobbelspelletjes is er genoeg keuze. Clever en Regenwormen zijn snel, makkelijk en bij elke gelegenheid te spelen! Natuurlijk is er ook aan de kleine spelfanaten gedacht met spellen als Keer op Keer Kids en Catan Junior. Kun jij ook niet kiezen? Dan spaar je ze toch gewoon allemaal!

Hoe kun je sparen?

 1. Je ontvangt van zondag 2 oktober t/m zaterdag 19 november 2022 bij elke € 10,- aan boodschappen een gratis spel-zegel en regelmatig éxtra zegels bij geselecteerde aanbiedingen.
 2. Met acht zegels is je spaarkaart al vol!
 3. Met je volle spaarkaart profiteer je t/m zaterdag 3 december 2022 van kortingen tot wel € 21,- op één van de spaarartikelen.

Assortiment

Maak iedere woensdag kans op jouw favoriete spel!

Volg jij Vomar al via Facebook of Instagram? Tijdens deze spaaractie maak je élke woensdag kans op een familiespel naar keuze door via de stories mee te doen met de online editie van 30 Seconds ® . Ga dus snel naar onze Facebookpagina of Instagram en doe mee!

Actievoorwaarden

 • Van zondag 2 oktober t/m zaterdag 19 november 2022 ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen een gratis spel-zegel. Dit bedrag is exclusief door de wet uitgesloten artikelen als tabak, statiegeld, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoed, waardebonnen en postzegels.
 • Regelmatig ontvang je bij geselecteerde aanbiedingen éxtra gratis spel-zegels.
 • Met acht zegels is je spaarkaart al vol. Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd tot en met zaterdag 3 december bij alle winkels van Vomar Voordeelmarkt.
 • De spaaritems zijn ook zonder spaarkaart te koop. Hiervoor betaal je de adviesprijs.
 • Vomar behoudt zich het recht voor om spaarkaarten te weigeren die niet aan de spaarvoorwaarden voldoen of die frauduleus overkomen.
 • Op de kassabon staat het juiste aantal te ontvangen spel-zegels aangegeven.
 • Het is niet mogelijk om spel-zegels of -spaarkaarten in te wisselen voor geld of een andere waardecompensatie. Losse spel-zegels of -spaarkaarten met minder dan acht zegels zijn niet inwisselbaar.
 • Voor alle spaarartikelen geldt OP=OP.
 • Druk- en zetfouten voorbehouden.