Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Vomar, jouw super supermarktHet afgelopen jaar hebben we al onze winkels verbouwd. Met maar één doel: jouw super supermarkt worden. Een super supermarkt doet alles net even beter. Of eigenlijk 'superder'. Zo vind je bij ons alles onder één dak, maar betaal je toch de allerlaagste prijs. En je bent altijd verzekerd van de snelste service en beste kwaliteit. Super, toch?


Miss Montreal verzint per ongeluk nieuwe slogan
Door een onbedoelde verspreking van Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, ontstond tijdens het opnemen van een radiocommercial per toeval de nieuwe slogan voor deze campagne. In plaats van “Vomar, jouw supermarkt.” zei ze: “Vomar, jouw super … supermarkt.” Direct na haar vergissing besloten wij haar verspreking als de nieuwe pay-off te gebruiken. Deze benadrukt namelijk nóg beter waar Vomar in de kern voor staat: de ‘super supermarkt’ die altijd een stap extra zet om de allerlaagste prijs te garanderen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Kortom, de discounter die wél alles heeft.

Bekijk het filmpje van Sanne's verspreking hieronder!


Super om te volgen
Er zijn nog veel meer redenen waarom Vomar een super supermarkt is. Daar staan we de komende tijd graag even bij stil. In de folder, maar bijvoorbeeld ook op Facebook. Super als je ons gaat volgen, dus.