Spaar voor luxe Tefal pannen

Voor uitgebreide etentjes of een snel doordeweeks gerecht: deze Tefal Selection pannen zijn ideaal voor élke dag en spaar je nu bij Vomar heel voordelig bij elkaar. In de uitgebreide reeks is er voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld voor een luxe koekenpan met sterke roestvrijstalen bodem, zodat de warmte egaal wordt verspreid voor knapperige aardappeltjes of een perfecte biefstuk. Of ga voor de ruime hapjespan met Tefal Thermo-Signal, die effen rood kleurt wanneer de ideale baktemperatuur is bereikt. Zo gaan vitamines niet verloren en behoudt jouw gerecht de optimale smaak en textuur.

Hoe kun je sparen?

 1. Je ontvangt van zondag 2 januari t/m zaterdag 26 februari 2022 bij elke € 10,- aan boodschappen een gratis Tefal-zegel en regelmatig éxtra zegels bij geselecteerde aanbiedingen.
 2. Met acht zegels is je spaarkaart al vol.
 3. Met je volle spaarkaart profiteer je tot en met zaterdag 12 maart 2022 van kortingen tot wel 82% op één van de spaarartikelen.
Assortiment Tefal pannen

Facebook-winactie

Volg jij Vomar al op Facebook? Tijdens deze spaaractie kun je elke vrijdag op onze pagina inspiratie opdoen voor de lekkerste gerechten. Deze maak je bovendien heel eenvoudig met een van de luxe Tefal pannen. Éxtra leuk is dat je de ingrediënten van dit recept wekelijks kunt winnen, inclusief bijbehorende pan. Dat is een leuk begin van het nieuwe jaar!

Neem snel een kijkje op onze Facebookpagina.

Nu alvast inspiratie opdoen?

Hieronder vind je alvast een voorproefje van drie heerlijke recepten die je heel makkelijk maakt met een van de luxe Tefal pannen.

Actievoorwaarden

 • Van zondag 2 januari t/m zaterdag 26 februari 2022 ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen een gratis Tefal-zegel. Dit bedrag is exclusief door de wet uitgesloten artikelen als tabak, statiegeld, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoed, waardebonnen en postzegels.
 • Regelmatig ontvang je bij geselecteerde aanbiedingen éxtra gratis Tefal-zegels.
 • Met acht zegels is je spaarkaart al vol. Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd tot en met zaterdag 12 maart 2022 bij alle winkels van Vomar Voordeelmarkt.
 • De Tefal pannen zijn ook zonder spaarkaart te koop tegen de adviesprijs.
 • Vomar behoudt zich het recht voor om spaarkaarten te weigeren die niet aan de spaarvoorwaarden voldoen of die frauduleus overkomen.
 • Op de kassabon staat het juiste aantal te ontvangen Tefal-zegels aangegeven.
 • Het is niet mogelijk om Tefal-zegels of -spaarkaarten in te wisselen voor geld of een andere waardecompensatie. Losse Tefal-zegels of -spaarkaarten met minder dan acht zegels zijn niet inwisselbaar.
 • Druk- en zetfouten voorbehouden.