Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Spaar voor Tefal vershoudbakjesOf het nu gaat om groenten, fruit of ovenschotels, voor ieder hapje is er een Tefal bakje! Bespaar het milieu én je portemonnee door restjes avondeten handig op te bergen in deze vershoudbakjes, die zowel magnetron-, vriezer-, als vaatwasmachinebestendig zijn. In deze bakjes houd je eten tot wel 2x langer vers, lekker duurzaam dus. De plastic vershoudbakjes zijn verkrijgbaar in vijf verschillende varianten en kun je nu zeer voordelig bij elkaar sparen. Maak de set compleet met drie multifunctionele glazen ovenschalen, waarin je kunt bereiden, serveren, bewaren én meenemen. Je ontvangt van zondag 29 maart t/m zaterdag 23 mei 2020 een gratis Tefal verszegel bij elke € 10,- aan boodschappen en éxtra zegels bij geselecteerde aanbiedingen. Met acht zegels is je spaarkaart al vol en ontvang je 64% korting op één van de spaarartikelen.

Hoogwaardige Tefal vershoudbakjes

• Houdt eten tot wel 2x langer vers.
• 100% lekvrij dankzij de speciale Tefal MasterSeal-sluiting.
• Zeer hygiënisch omdat de unieke seal vastzit in de deksel, waardoor er geen vocht en bacteriën in de rand komen.
• 100% BPA vrij en voorzien van een Baby Care certificaat. Alle bakjes zijn dus 100% veilig in gebruik voor jong en oud.
• Geschikt voor in de magnetron, vriezer en vaatwasmachine. De glazen ovenschalen zijn daarnaast ook ovenbestendig tot wel 420°C (excl. de deksel).
• Topkwaliteit gegarandeerd dankzij de 30 jaar Tefal garantie.
De beste bewaartips
Wist je dat we ruim 34 kilo voedsel per persoon per jaar weggooien? Het gaat vooral om brood, zuivel, groente en fruit waarvan het grootste deel voorkomen kan worden. Dat is natuurlijk ontzettend zonde! Bekijk hieronder de beste bewaartips om voedselverspilling direct tegen te gaan:
  1. Laat restjes eten goed afkoelen en bewaar deze in een Tefal MasterSeal vershoudbakje na bereiding maximaal 2 dagen in de koelkast. Dit is ook ideaal voor het bewaren van soepen, omdat de Tefal MasterSeal vershoudbakjes 100% lekvrij zijn!
  2. Heb je een ovenschotel bereid in een Tefal MasterSeal ovenschaal? Laat de ovenschotel afkoelen, klik de deksel vast en bewaar het gerecht maximaal 2 dagen in de koelkast.
  3. Eet je de restjes niet op binnen twee dagen? Bewaar deze dan in een Tefal MasterSeal vershoudbakje en vries het in. Ingevroren maaltijden kun je maximaal 3 maanden bewaren. Verhit het restje altijd goed na het ontdooien.
  4. Warm restjes gemakkelijk opnieuw op in de magnetron in een Tefal Masterseal vershoudbakje zonder de deksel. Verwarm in korte intervallen van zo’n 3 minuten op een laag wattage om de smaak van het gerecht zo goed mogelijk te behouden.
  5. Zet restjes die het eerst op moeten voorin de koelkast.
  6. Bewaar brood in de vriezer en ontdooi steeds alleen de sneetjes die je op diezelfde dag opeet.
  7. Verpak restjes gesneden groenten en fruit in een Tefal MasterSeal vershoudbakje maximaal 2 dagen in de koelkast. Zo bescherm je de producten tegen uitdrogen en bacteriën.
  8. Mix restjes groente, fruit en zuivel in een blender om hier een heerlijke smoothie van te maken. Lekker is bijvoorbeeld een mix van 150 gram aardbeien, 20 gram havermout, een halve rode biet en 150 gram kwark voor een vullende ontbijtsmoothie!

Hoe kun je sparen?
Sparen gaat snel, want je ontvangt van zondag 29 maart t/m zaterdag 23 mei 2020 bij elke € 10,- aan boodschappen een gratis Tefal verszegel en éxtra zegels bij geselecteerde aanbiedingen. Met acht zegels is je spaarkaart al vol en kun je met een bijbetaling van € 1,99 tot € 5,99 een Tefal vershoudbakje uitkiezen!Actievoorwaarden
Van zondag 29 maart t/m zaterdag 23 mei 2020 ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen een gratis Tefal verszegel. Dit bedrag is exclusief door de wet uitgesloten artikelen als tabak, statiegeld, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoed, waardebonnen en postzegels.
• Bij wekelijks geselecteerde aanbiedingen ontvang je gratis éxtra Tefal verszegel(s).
• Met acht zegels is je spaarkaart al vol. Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd van zondag 28 maart t/m zaterdag 6 juni 2020 bij alle winkels van Vomar Voordeelmarkt.
• De Tefal vershoudbakjes zijn ook zonder spaarkaart tegen de adviesprijs te koop.
• Bij inlevering van een volle en originele spaarkaart betaal je van € 1,99 tot € 5,99 voor één van de Tefal vershoudbakjes.
• Vomar behoudt zich het recht voor om spaarkaarten te weigeren die niet aan de spaarvoorwaarden voldoen of die frauduleus overkomen.
• Op de kassabon staat het juiste aantal te ontvangen Tefal verszegels aangegeven.
• Het is niet mogelijk om de Tefal verszegels of spaarkaarten in te wisselen voor geld of een andere waardecompensatie. Losse Tefal verszegels of spaarkaarten met minder dan acht zegels zijn niet inwisselbaar.
• Voor alle Tefal artikelen geldt OP=OP.
• Druk- en zetfouten voorbehouden.