Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Donatie Voedselbank

Alkmaar, 3 juni 2020

Vomar doneert namens klanten 45.669 producten aan Voedselbank

De inzamelactie van Vomar Voordeelmarkt voor de Voedselbank is een groot succes geweest. Namens de klanten van Vomar, heeft het supermarktbedrijf in totaal 45.669 producten kunnen doneren aan de Voedselbank. En deze steun is in deze tijd extra welkom. Namens Vomar en haar klanten overhandigde Jim Zwanenburg, Financieel Directeur van Vomar, een cheque aan Joep Wijffels en Hugo Peters van de Voedselbank.

Inzamelingsactie Voedselbank
Bij Vomar konden klanten gedurende ruim vier weken een boodschapje extra doen voor de Voedselbank door één of meerdere waardebonnen te laten scannen bij de kassa. Klanten rekenden door het scannen van de waardebon, de prijs van het product bij de kassa af.
Daarnaast konden klanten ook hun statiegeld doneren. Het opgehaalde bedrag is omgerekend naar producten die gedoneerd konden worden.
Alle in totaal 45.669 gedoneerde producten zijn in het Distributiecentrum van Vomar verzameld om te doneren aan de Voedselbank. Op deze manier wordt onnodig transport voorkomen.
Joep Wijffels en Hugo Peters van de Voedselbank reageerden zeer verheugd op de actie: “Dankzij de donatie van Vomar kunnen we de komende tijd heel veel gezinnen extra ondersteunen. Wij zijn erg blij met de hulp van Vomar en haar klanten”.

Ondersteuning lokale doelen
Naast deze inzamelingsactie zet Vomar zich gedurende de strijd tegen het coronavirus op diverse manieren in om (lokale) doelen te steunen. Zo zijn er onlangs 1.000 Happy Socks gedoneerd aan het Spaarne Gasthuis en zijn er verschillende inzamelingsacties opgezet voor Het Rode Kruis, wordt het initiatief Bezorg de Zorg ondersteund en zijn er ruim 700 boodschappenpakketten bezorgd bij alle AZ-seizoenkaarthouders van 70 jaar en ouder.

Jim Zwanenburg (Vomar) overhandigt een cheque aan Joep Wijffels en Hugo Peters (Voedselbanken)