Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Voetbalplaatjesactie Velserbroek

Spaar jij al voetbalplaatjes van Onze Gezellen?Spaar bij Vomar Velserbroek de lokale helden van Onze Gezellen! In samenwerking met de voetbalvereniging hebben we een uniek verzamelalbum van alle leden gemaakt. Je kunt voetbalplaatjes sparen van je eigen team, maar ook van alle andere clubleden. Door het verzamelalbum vol te plakken, creëer je een unieke herinnering aan de tijd bij de vereniging.

Van zondag 21 oktober t/m zaterdag 15 december 2018 ontvang je bij de kassa in Vomar Velserbroek bij elke € 10,- een pakje met 5 voetbalplaatjes. Vergeet dus niet om ook al je vrienden, buren en kennissen te vragen om te helpen sparen. Voor de actie is een uniek verzamelalbum ontwikkeld, die alle deelnemende leden gratis bij de vereniging kunnen bemachtigen. Voor de niet-leden is het verzamelalbum in de winkel te koop voor € 1,99. Wees er snel bij, want voor de voetbalboeken geldt OP=OP!Actievoorwaarden

• De voetbalplaatjesactie met Onze Gezellen geldt alleen in Vomar Velserbroek.
• Van zondag 21 oktober t/m zaterdag 15 december 2018 ontvang je de voetbalplaatjes bij elke € 10,- aan boodschappen. Dit bedrag is exclusief spaarartikelen van Royal Boch en door de wet uitgesloten artikelen, zoals tabak, statiegeld, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoed, waardebonnen en postzegels.
• De voetbalboeken zijn alleen gratis voor de deelnemende leden van de vereniging Onze Gezellen en voor zijn ze te verkrijgen bij de vereniging. De voetbalboeken voor de overige klanten zijn verkrijgbaar in de winkel voor € 1,99. Voor de boeken geldt OP=OP.
• Het is niet mogelijk om de voetbalplaatjes te kopen of de voetbalplaatjes en -boeken in te wisselen voor geld.