Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Vomar Voordeelmarkt succesvol in 2019

Vomar Voordeelmarkt opent dit najaar 4 nieuwe supermarkten!PERSBERICHT

Opening van supermarkten in Amsterdam (2x), Ter Aar en Uithoorn.

Vomar Voordeelmarkt opent op woensdag 25 september a.s. de deuren van een nieuwe supermarkt in winkelcentrum Reigersbos in Amsterdam, op de locatie waar voorheen Boni supermarkten gevestigd was. Vanochtend wordt bekend gemaakt dat de exploitaties van Coop supermarkten in Uithoorn en die aan het Dijkgraafplein in Amsterdam per 1 november a.s. door Vomar zullen worden overgenomen. Na een grondige renovatie zullen beide vestigingen medio november heropend worden als een volwaardige Vomar Voordeelmarkt. Daarnaast wordt op dit moment een compleet nieuwe supermarkt gebouwd in Ter Aar, die geopend zal worden op zaterdag 2 november a.s.

CEO Aart van Haren: “2019 is tot dusver al een buitengewoon succesvol jaar voor Vomar. Na jaren van grote groei in 2017 en 2018 weten we ons succes in 2019 zelfs verder te versnellen met meer dan 10% omzetgroei, waarmee we op autonome basis nu al voor het derde jaar op rij de snelst groeiende supermarkt van Nederland zijn. Dat we niet stil blijven zitten is duidelijk met het toevoegen van 4 nieuwe Voordeelmarkten aan de bestaande 65 vestigingen dit najaar. We geloven er sterk in dat we van elk van de te openen vestigingen een succes kunnen maken en zien er naar uit weer veel nieuwe klanten te verwelkomen en ze kennis te laten maken met de garanties van Vomar: de Laagste Prijs, de Beste Kwaliteit en de Snelste Service.”

Vomar blijft ambitieus en wil ook in de toekomst blijven groeien. Samen met zusteronderneming Hoorne Vastgoed wordt continue gewerkt aan verbetering en uitbreiding van het winkelbestand binnen het marktgebied van de formule wat grofweg begrensd wordt door de plaatsen Den Helder – Leiden – Utrecht – Almere. Om toekomstige groei te faciliteren wordt op 15 oktober a.s. in Alkmaar een nieuw Vers Distributiecentrum geopend en wordt er tevens hard gewerkt aan een verdubbeling van de capaciteit van de eigen centrale warme bakkerij in Alkmaar, die in het voorjaar van 2020 in productie genomen zal worden.