Dungesneden Rosbief op sandwich

Bereiden

  1. Rooster de 8 sneetjes Robberbrood in een broodrooster. Laat de geroosterde sneetjes brood afkoelen, snijd de korsten van het brood met een mes en smeer daarna 4 sneetjes in met truffelmayonaise. Leg bovenop de truffelmayonaise wat blaadjes rucola sla. Beleg met de gesneden rosbief en gebruik een dunschiller om de Parmezaanse kaas in vlokken over de gesneden Ierse biefstuk te leggen.
  2. Besmeer nu de overige 4 sneetjes Robberbrood met truffelmayonaise en druk deze licht aan op de 4 belegde sneetjes brood. Prik 4 cocktailprikkers door elke sandwich. Verdeel nu de sandwich in 4 stukjes, zodat je 4 kleine sandwiches krijgt.

Tip: als garnering kun je een halve radijs op de prikker doen.

Ingrediënten

  • 350 gram gesneden Rosbief
  • 8 sneetjes bruin brood
  • 1 potje truffelmayonaise
  • 50 gram Parmigiano Reggiano
  • 75 gram rucola sla
  • 4 satéprikkers