Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Wijnsale!

Het zijn de veel-voor-wijnig-weken bij Vomar!


Het is wijnsale bij Vomar! Oftewel: het zijn de veel-voor-wijnig-weken. Tijdens deze twee weken kun je namelijk profiteren van veel kwaliteitswijnen voor spotprijzen! We hebben een aantal unieke partijen wijn groot ingekocht, waardoor je ze ook nog eens heel voordelig kunt inslaan. Houd onze folders goed in de gaten voor alle wijnsale-aanbiedingen. Naast hoge kortingen maak je bij aankoop van geselecteerde wijnen ook nog eens kans op prachtige wijnprijzen. Megaveel wijnvoordeel, dus!

Spectaculaire winacties
Vomar is jarig en trakteert! Bij aankoop van onderstaande wijnen van 14 t/m 20 oktober maak je kans op spectaculaire wijnprijzen. Vul dus snel je bonnummer in op het formulier hieronder!

Hoe maak je kans op de wijnprijzen?
• Koop van 7 t/m 13 oktober 2018 één van de geselecteerde actiewijnen. De te winnen prijs staat direct onder de actiewijn.
• Bewaar je kassabon goed. Jouw kassabonnummer is namelijk je geluksnummer.
• Vul in het formulier hieronder je gegevens en kassabonnummer uiterlijk 17 oktober in.
• Je mag zo vaak meedoen als je wilt!
• Je hoort uiterlijk 19 oktober of je de gelukkige winnaar bent van één van de spectaculaire prijzen.

Vul hier je bonnummer in!*De met een sterretje aangegeven velden zijn verplicht.

Actievoorwaarden

• Je maakt van zondag 7 t/m 13 oktober 2018 kans op één van de spectaculaire wijnprijzen bij aankoop van geselecteerde wijnen. De te winnen prijs staat direct onder de actiewijn.
• De prijzen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
• Er wordt persoonlijk contact opgenomen met de winnaars voor het uitgeven van de prijs.
• Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
• Indien de winnaar niet te bereiken is dan, komt het recht op de prijs eind november te vervallen.
• Vomar Voordeelmarkt behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.
• Bij deelname aan de actie ga je er mee akkoord dat er eventueel een foto gemaakt wordt van de prijsuitreiking. Deze foto kan worden geplaatst door Vomar Voordeelmarkt op posters, social media, website en nieuwsbrief, of worden meegestuurd met persberichten. Uiterlijk een maand na de actie worden alle persoonsgegevens en beeldmateriaal vernietigd.
Je persoonsgegevens en privacy
De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden alleen gebruikt door Vomar om de actie te kunnen uitvoeren en de prijswinnaar(s) bekend te maken en worden niet verstrekt aan derden. Vomar gaat vertrouwelijk met deze persoonsgegevens om, met inachtneming van de toepasselijke privacy regelgeving. Door deelname aan de actie geef je jouw toestemming tot verwerking van deze gegevens voor het bovengenoemde doel. In de voorwaarden van de betreffende prijsvraag of actie kun je terugvinden waarvoor jouw gegevens precies worden gebruikt en hoelang wij deze bewaren. Voor de verwerking van persoonsgegevens door Vomar wordt daarnaast verwezen naar de privacyverklaring van Vomar.