Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Overstapweken


Het zijn de overstapweken bij Vomar! Het nieuwe jaar willen we direct goed beginnen. Daarom kun je je tijdens onze overstapweken houden aan de volgende goede voornemens:


1. Bespaar op je boodschappen
Bovenop onze Laagste Prijs Garantie kun je wekelijks profiteren van de allerbeste aanbiedingen van Nederland. Bekijk ze in onze folder.


2. Als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe acties
- Houd je brievenbus goed in de gaten,. We zijn overgestapt naar een nieuwe folderpakket: Spotta. Onze folder niet ontvangen? Laat het ons weten via het verspreidklachtenformulier.
- Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van onze acties.

3. Veel meedoen aan leuke winacties
Maak tot en met 25 januari kans op een volle boodschappentas t.w.v. 50 euro. Hoe je kans maakt? Dat lees je hieronder!


Doe mee met onze winactie en maak kans op een gevulde boodschappentas t.w.v. 50 euro!
Doe vanaf vrijdag 27 december 2019 t/m 25 januari 2020 vooral heel vaak boodschappen bij Vomar, want je kunt kans maken op een gevulde boodschappentas met allerlei producten ter waarde van 50 euro. Je ontvangt bij de kassa één winkaartje per bezoek, ongeacht de besteding. Op dit winkaartje staat een unieke code. Om kans te maken vul je je unieke code en gegevens in op het formulier onderaan deze pagina. Doe zo vaak mee als je wilt. Elke week worden er maar liefst 100 winnaars geselecteerd!

Spelregels
  • Van 27 december 2019 t/m 25 januari 2020 ontvang je bij de kassa een winkaartje met een unieke code.
  • Je ontvangt één winkaartje per transactie, ongeacht de besteding.
  • De unieke code is geldig t/m 28 januari 2020.
  • Elke week worden er 100 winnaars geselecteerd: week 1 maandag 6 januari, week 2 maandag 13 januari, week 3 maandag 20 januari en week 4 op woensdag 29 januari.
  • De prijs is een gevulde boodschappentas met een waarde van 50 euro aan boodschappen. De getoonde producten kunnen afwijken van de inhoud van de tas. De boodschappentas bevat ook een aantal waardebonnen voor gratis producten. De waardebonnen zijn geldig van 8 januari t/m 8 februari 2020.
  • De winnaar kan de gehele boodschappentas ophalen in het filiaal dat is geselecteerd.
  • De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere prijzen.
  • Over de uitslag van de winactie wordt niet gecorrespondeerd. Indien een deelnemer minderjarig is, heeft hij/zij toestemming verkregen van zijn/haar ouder(s)/wettelijk vertegenwoordiger voor deelname van deze winactie.
Heb je een kaartje met een unieke actiecode? Vul dan snel dit formulier in en maak kans!