Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Winkelwedstrijd 2019

Alkmaar, 1 februari 2020

Vomar Laagzijde Schagen is beste Vomar van Nederland

Vomar Voordeelmarkt Laagzijde in Schagen is uitgeroepen tot beste Vomar van Nederland 2019 tijdens het finalefeest, afgelopen zaterdag in het AFAS voetbalstadion in Alkmaar. Alle 69 winkels van Vomar zijn gedurende 2019 op verschillende punten beoordeeld door interne en externe juryleden zoals klantvriendelijkheid en of de winkel goed en netjes gevuld is. Alle medewerkers van de elf finale-winkels, waren uitgenodigd voor het finalefeest. De band Lead gaf een spetterend optreden en alle medewerkers van de winnende teams zijn feestelijk in het zonnetje gezet. Het team van Vomar Laagzijde nam vol trots en enthousiasme de wisselbeker in ontvangst.

Winkelwedstrijd

Vomar organiseert elk jaar een onderlinge winkelwedstrijd waarbij alle 69 winkels worden beoordeeld op belangrijke punten waaraan ze aan moeten voldoen. Maar liefst elf winkels behaalden dus de eindronde van de wedstrijd. Alle medewerkers van deze winkels waren aanwezig op het spetterende feest in het stadion van strategisch partner AZ.
Rob Boogaard, Filiaalmanager van de winnende winkel in Schagen is heel blij met de winst: “Ik ben supertrots op mijn team! Elke dag weer zetten we alles op alles om te zorgen dat onze winkel er optimaal bij staat voor onze klanten”.

Winnaars
Naast een ‘overall’ winnaar zijn er ook winnaars in de volgende categorieën bekend gemaakt: Beste Winkelteam: Vomar Velserbroek, Klantvriendelijkste: Vomar Bellinistraat en Beste Groente- en Fruitafdeling: Vomar Volendam. Ook deze winkels mochten een beker in ontvangst nemen en werden in het zonnetje gezet.