Sint Trifle

Bereiden

  1. Verdeel de helft van de speculaaskruimels over de glaasjes. Schep een laagje vanillevla erop en verdeel de stukjes mango en frambozen erover.
  2. Verdeel de rest van de vla erover en zet afgedekt 30 minuten in de koelkast. Bestuif intussen het werkvlak met poedersuiker en rol de marsepein uit tot 3-4 mm dik.
  3. Maak mijtertjes en cadeautjes van de marsepein en steek ze op prikkers. Klop de slagroom met de vanillesuiker en verdeel over de glaasjes.
  4. Bestrooi met de rest van de koekkruimels en steek de prikkers met marsepein erin.

Ingredienten

  • 1 mango (geschild)
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 800 ml vanillevla
  • 8 speculaasjes (grof verkruimeld)
  • 12 frambozen
  • 100 gram gekleurde marsepein
  • 150 milliliter slagroom
  • poedersuiker (om te bestuiven)