Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Winterrecepten


We hebben een twaalftal recepten samengesteld met unieke Vomar-producten. Het hoofdingrediënt van ieder recept bestaat uit een Vomar eigenmerk-product waar we trots op zijn. Denk bijvoorbeeld aan ons Boer’n Land varkensvlees, ons Weide Velden rundvlees, ons eigen Robberbrood en aan onze eigen Vomar Bio-lijn. Op ieder receptkaartje vind je een korte uitleg over waarom we zo trots op deze eigen merken zijn.

Start je dag bijvoorbeeld goed met een ontbijtomelet van Vomar vrijeuitloopeieren. En neem de spruitensandwich van Robberbrood mee naar school of werk. Sluit vervolgens de dag goed af met een heerlijk hoofdgerecht, zoals de Gulden Hoeve kipfilet met venkelmousseline. Onderstaande twaalf recepten zijn allemaal makkelijk te bereiden en vragen niet veel tijd in een drukke week. Ideaal, dus! Klik op één van de receptkaarten hieronder om het recept te bekijken.Vomar is 19% goedkoper met huismerken
Voor de vijfde keer op rij komt Vomar extréém voordelig uit de bus bij de prijsvergelijkingen van de Consumentenbond*! En daar zijn we trots op. Met onze Laagste Prijs Garantie zorgen we er namelijk voor dat je voor al je dagelijkse boodschappen voordelig uit bent. Zo is Vomar met huismerken tot wel 19% goedkoper. Zo bespaar je eenvoudig honderden euro's per jaar.
* • Consumentengids september 2019: huismerken zijn bij Vomar gemiddeld 7% goedkoper en A-merken gemiddeld 4% goedkoper dan de gemiddelde prijs van supermarkten. • april 2019: biologische producten zijn bij Vomar gemiddeld 11% goedkoper dan de gemiddelde prijs van supermarkten en biowinkels in Nederland. • februari 2019: budgetmerken zijn bij Vomar gemiddeld 9% goedkoper dan de gemiddelde prijs van supermarkten in Nederland. • 2018: huismerken zijn bij Vomar 9% goedkoper en A-merken 5% goedkoper dan de gemiddelde prijs van supermarkten in Nederland. • 2016: Vomar is met A-merken één van de 4 goedkoopste supermarkten van Nederland en staat in de top-3 van goedkoopste supermarkten met huismerken. In 2017 is er geen prijsvergelijking gepubliceerd door de Consumentenbond.