Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Spaar voor zomerse schalen van Bowls and Dishes!Spaar bij Vomar Voordeelmarkt voor zomerse schalen van Bowls and Dishes. Presenteer je mediterrane gerechten, tapas en ook je Hollandse hapjes in deze handgemaakte schalen. Met dit unieke aardewerk zet je in een handomdraai de zomer op tafel!

Sparen gaat snel want je ontvangt t/m zaterdag 1 september 2018 een gratis zomerzegel bij elke € 10,- aan boodschappen en bij 5 zomerzegels is de spaarkaart al vol!


Topkwaliteit aardewerk van Bowls and Dishes
• Uniek, handgemaakt en handgeschilderd aardewerk
• Vaatwasser- en magnetronbestendig
• Gemaakt van Spaans aardewerk

Hoe kun je sparen?
Van zondag 8 juli t/m zaterdag 1 september 2018 ontvang je bij een besteding van € 10,- een gratis zomerzegel. Met vijf zomerzegels is de spaarkaart al vol en kun je met een bijbetaling van € 1,99 tot € 7,99 kiezen uit de gehele serie van Bowls and Dishes.

Actievoorwaarden
Van zondag 8 juli t/m zaterdag 1 september 2018 worden de zomerzegels uitgegeven bij elke 10 euro aan boodschappen. M.u.v. wettelijk niet toegestane artikelen.
Met vijf zomerzegels is de spaarkaart vol. Volle spaarkaarten kunnen ingeleverd worden van zondag 8 juli t/m zaterdag 15 september 2018 bij alle winkels van Vomar Voordeelmarkt.
Bij inlevering van een volle en originele spaarkaart betaal je van € 1,99 tot € 7,99 voor een set schalen, kom of borden van Bowls and Dishes.
Het is niet mogelijk de artikelen van Bowls and Dishes aan te schaffen zonder volle spaarkaart in te leveren.
Het is niet mogelijk om de zomerzegels of spaarkaarten in te wisselen voor geld.
Voor alle Bows and Dishes-artikelen geldt op=op.


Sparen bij onze bezorgservice
De zomerzegels die je krijgt bij een besteding per € 10,- aan boodschappen worden ook uitgegeven bij het laten bezorgen van je boodschappen. Het verzilveren van de volle spaarkaarten is alleen mogelijk in onze winkels.