Header

Ingrediënten

  • 1 Banderos tortillawrap
  • 1 eetlepel Frischa roomkaas naturel
  • 2 plakjes salami
  • 2 eetlepels wortel julienne
  • 1 eetlepel g'woon crispy maïs
  • 1 Pick Lady appel (in blokjes)
  • 1 kiwi (geschild, in blokjes)
  • 4 g'woon volkoren biscuitjes
  • Halve eetlepel g'woon pindakaas naturel
  • Halve eetlepel g'woon frambozenjam

Bereiden

  1. Besmeer de tortillawrap royaal met roomkaas en beleg met salami, wortel en maïs. Rol op, snijd door en verpak in een stukje bakpapier.
  2. Meng de appel- en kiwiblokjes.
  3. Bestrijk 1 volkorenbiscuitje met pindakaas en plak er een tweede tegenaan. Bestrijk de overige 2 koekje met frambozenjam en druk ze aan weerszijden tegen het dubbele koekje.
  4. Verpak de tortilla samen met de appel-kiwisalade en biscuitjes in een lunchbox voor onderweg.