Bosvruchten-yoghurtparfait

Ingrediënten:

  • 200 gram g'woon diepvries bosvruchten
  • 350 gram g'woon diepvries aardbeien
  • 8 eetlepels Van Gilse poedersuiker
  • 200 gram Frischa verse kaas
  • 400 gram Melkan verse magere yoghurt
  • 16 g'woon bitterkoekjes (verkruimeld)

Benodigdheden:

  • Tefal Infinite kookpannen set

Bereiden:

  1. Breng de helft van de bosvruchten en aardbeien met 5 eetlepels poedersuiker aan de kook in de steelpan uit de Tefal Infinite kookpannen set. Kook circa 5 minuten, tot het een fruitsaus wordt.
  2. Roer de roomkaas en yoghurt glad in een kom met de rest van de poedersuiker.
  3. Schep om en om de yoghurt, bitterkoekjes, de rest van het fruit en de vruchtensaus in glazen. Garneer met nog wat bitterkoekjes en fruit.