Courgetti met pesto en garnalen

Ingrediënten

  • 1 eetlepel g'woon olijfolie traditioneel
  • 1 teentje knoflook (geperst)
  • 400 gram Super Choice garnalen (ontdooit)
  • 200 gram snoeptomaten (gehalveerd)
  • 2 eetlepels Polli Pesto alla Genovese pesto
  • 100 ml Melkan verse slagroom
  • 400 gram courgetti spaghetti (koelvers)
  • 200 gram g'woon spaghetti

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de knoflook 1 minuut. Kook in tussen de spaghetti in circa 8 minuten beetgaar. Voeg de garnalen toe en roerbak deze circa 5 minuten op hoge stand. Schep de knoflookgarnalen uit de pan.
  2. Voeg de tomaatjes toe aan het bakvet en bak 2 minuten. Voeg de pesto en slagroom toe en roer tot een romige saus.
  3. Giet de spaghetti af en roer samen met de courgetti door de saus en warm nog 5 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de knoflookgarnalen.