Farfalle pasta

Ingrediënten:

  • 300 gram g'woon farfalle
  • 250 gram Vomar gerookte spekreepjes
  • 1 teentje knoflook (fijngeperst)
  • 1 blik g'woon gepelde tomaten
  • 2 eetlepels g'woon kappertjes
  • 600 gram spinazie (panklaar)
  • 250 gram Fresca D'oro mozzarella
  • Verstegen peper en zout

Benodigdheden:

  • Tefal Infinite kookpannen set
  • Tefal Infinte wokpan

Bereiden:

  1. Kook de pasta beetgaar in de Tefal Infinite kookpan met een diameter van 20 cm. Verhit de Tefal Infinite wokpan en bak hierin de spekreepjes in circa 4 minuten goudbruin en knapperig. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut mee.
  2. Voeg de tomaten en kappertjes toe en laat 5 minuten pruttelen. Laat de spinazie handje voor handje slinken en warm nog even door. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Serveer de pasta met de saus en scheur de mozzarella eroverheen.