Frittata met spinazie

Ingrediënten:

  • 8 witte scharreleieren maat M/L
  • 4 eetlepels Melkan verse magere melk
  • 2 eetlepels g’woon olijfolie traditioneel
  • 2 courgettes
  • 400 gram spinazie
  • 150 gram Melkan Griekse feta
  • 2 handjes basilicum
  • Verstegen zout en peper

Bereiden:

  1. Verwarm de oven voor op 180 ⁰C. Klop de eieren los met de melk en breng op smaak met zout en peper.
  2. Verhit de olijfolie in de koekenpan en bak hierin de courgettes circa 5 minuten. Laat vervolgens de spinazie slinken in de pan en breng op smaak met peper en zout. Schenk het eimengsel in de pan en bestrooi met de feta.
  3. Zet de pan circa 10 minuten in de hete oven, totdat de frittata gaar en luchtig is. Bestrooi met de basilicum.