Spaghetti carbonara

Ingrediënten:

  • 1 zakje Knorr mix macaroni carbonara
  • 250 gram g'woon spaghetti
  • 100 gram Pluma magere julienne spekreepjes
  • 1 etlepel g'woon olijfolie traditioneel
  • 375 ml Melkan verse halfvolle melk
  • 1 eetlepel platte peterselie (fijngehakt)

Benodigdheden:

  • Tefal Infinite koekenpan
  • Tefal Infinite kookpannen set

Bereiden:

  1. Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking beetgaar in de grootste Tefal Infinite kookpan.
  2. Bak de spekreepjes met de olie op halfhoog vuur krokant in de grootste Tefal Infinite koekenpan. Voeg de inhoud van het zakje Knorr mix carbonara en de melk toe en breng alles aan de kook. Laat de saus 2-3 minuten zachtjes koken.
  3. Schep de spaghetti door de saus zodat de saus goed om de spaghettislierten heen kan binden. Top vervolgens af met de peterselie en serveer direct.