Zoete fruitspies met marshmallows en pure chocola

Ingrediënten

  • 4 eetlepels BioToday kokosrasp
  • 100 gram g'woon pure chocolade (gehakt)
  • 2 schijven g'woon ananasschijven op sap
  • 3 bananen (rijpe)
  • limoensap
  • 8 Haribo marshmallows

Bereiden

  1. Rooster de kokos goudbruin in een droge, hete koekenpan. Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron en roer glad.
  2. Snijd de ananasplakken elk in 8 gelijke stukjes en de bananen elk in 4 stukjes en bedruppel met wat limoensap.
  3. Rijg het fruit om en om met 2 marshmallows per persoon aan satéprikkers en rooster de spiesen een paar minuten op een schoon en ingevet rooster op de barbecue, tot de marshmallows iets verkleurd zijn (of rooster in de oven op 220⁰C).
  4. Leg de spiesen op bordjes, bedruppel met de gesmolten chocolade en bestrooi met de kokos.