Rijstepap en gekarameliseerde peer

Ingrediënten:

  • 100 gram Lassie meer noten rijst
  • 500 ml Bio+ amandeldrink
  • 1 zakje RUF vanilline suiker
  • 0.5 theelepel g'woon kaneel
  • 2 eetlepels Bio+ geurloze kokosolie
  • 2 eetlepels Bio Today kokosbloesemsuiker
  • 1 peer (in partjes)
  • 2 eetlepels Culinaire pittenmix

Bereiden:

  1. Verwarm in een steelpan de amandelmelk met de vanilline suiker, de rijst en de kaneel. Kook de rijst in ongeveer 10 minuten gaar.
  2. Verhit intussen in een koekenpan de kokosolie met de kokosbloesemsuiker. Bak hierin de peer in 4-5 minuten aan beide kanten goudbruin.
  3. Schep de rijst in twee kommen. Leg er de gekarameliseerde peer op en bestrooi met de pittenmix. Serveer direct.