Ceviche

Bereiden:

  1. Snijd de kabeljauw met het Lion Sabatier® Santokumes in dunne plakjes of kleine blokjes.
  2. Mix in een keukenmachine de ingrediënten voor de marinade. Breng op smaak met zout en peper en schenk over de kabeljauw. Roer goed door en laat 5 minuten marineren.
  3. Meng intussen in de keukenmachine de avocado met de mayonaise en breng op smaak met zout en peper.
  4. Garneer de vis met een handje veldsla en de mayonaise. Bestrooi met de korianderblaadjes.

Ingredienten:

  • 400 gram kabeljauwfilets
  • 1 avocado (gehalveerd)
  • 75 gram veldsla
  • 3 eetlepels g’woon mayonaise
  • 1 handje koriander (om te garneren, alleen de blaadjes)

Voor de marinade:

  • 1 sjalot (in stukken)
  • 5 rode peper (in stukken)
  • 1 teentje knoflook (in stukken)
  • 1 cm verse gember (geschild, in stukken)
  • 2 limoenen(sap)
  • 1 sinaasappel(sap)
  • Drogheria zout en peper