Maandag week 20

Ingrediënten:

⦁ 600 gram Queens Panga- of Koolvisfilets
⦁ 2 sneeën tijgerwit brood
⦁ 1 eetlepel G’woon kerriepoeder
⦁ 4 eetlepels Melkan jonge kaas (geraspt)
⦁ 1 eetlepel Melkan roomboter
⦁ 300 gram broccoli (in kleine roosjes)
⦁ 200 gram peultjes
⦁ 1 eetlepel G’woon olijfolie
⦁ 3 eetlepels basilicumblaadjes

Bereiden:

⦁ Verwarm de oven voor op 180°C. Rooster de boterhammen droog maar niet bruin in de broodrooster en verkruimel ze.
⦁ Meng de broodkruimels met de kerrie en kaas. Dep de vis goed droog met keukenpapier en leg de stukken in een ingevette ovenschaal.
⦁ Bestrooi ze rondom met zout en peper. Verdeel de kerriekruimels over de vis en druk goed aan.
⦁ Verdeel de boter in kleine vlokjes over de kruimels. Bak de vis onder in de oven in circa 20 minuten gaar en mooi bruin.
⦁ Breng ruim water met zout aan de kook en blancheer de groenten beetgaar.
⦁ Meng de olijfolie en basilicum door de groenten en serveer met de vis.