Ingrediënten:

  • 2 mango's (eetrijp)
  • 250 gram g’woon mie nestjes
  • 60 gram g’woon cashewnoten (grof gehakt)
  • 4 eetlepels Sum&Sam zoete chilisaus
  • 2 theelepels Daily sesamolie
  • 1 limoen (sap)
  • 1 komkommer
  • 1 bosje munt (fijngehakt)

Bereiden:

  • Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel af met koud water. Rooster de cashewnoten kort in een droge, hete koekenpan.
  • Meng de chilisaus met de sesamolie en limoensap tot een dressing. Halveer de komkommer in de lengte, verwijder met een theelepel de zaadlijsten en snijd in plakken.
  • Schil de mango en snijd het vruchtvlees in plakken. Snijd de plakken vervolgens in reepjes. Meng de dressing met de mie, komkommer en mango. Bestrooi de salade met de munt en noten.