Gegrilde avocado met tonijnsalade

Ingrediënten:

  • 1 blikje Vis Marine tonijnstukken in olijfolie (uitgelekt)
  • 6 g’woon zwarte olijven schijfjes
  • 4 g’woon zongedroogde tomaatjes
  • 1 sjalot
  • 2 eetlepels Melkan zure room
  • 1 eetlepel g’woon witte wijnazijn
  • 2 avocado’s (gehalveerd)
  • 1 eetlepel g’woon olijfolie traditioneel
  • 1 eetlepel krul peterselie

Bereiden:

  1. Meng de tonijn met de olijven, tomaatjes, sjalot, zure room en azijn. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Bestrijk de snijkant van de avocado’s met olijfolie en gril ze tot er mooie grillstrepen ontstaan.
  3. Vul de avocado’s met de tonijnsalade. Bestrooi met de peterselie en serveer direct.