AZ verlenging

AZ en Vomar verenigd in nieuwe verbintenis

Vomar blijft de komende drie jaar verbonden aan AZ dankzij een nieuw contract dat is getekend in het AFAS Stadion. De samenwerking startte in 2017 en is in 2020 al eens verlengd. Het succesvolle partnerschap kenmerkt zich door diverse acties bij de winkels van Vomar, in het AFAS Stadion en de bij AZ aangesloten amateurverenigingen in de regio. Deze acties verschillen van AZ Talentendagen en spaaracties tot exclusieve AZ Tompoucen.

Afgelopen januari organiseerden AZ en Vomar wederom een succesvolle editie Meet & Greets in maar liefst zeven Vomar-vestigingen in de regio. De rijen liepen tot ver buiten de winkels dankzij de vele AZ-fans die hun favoriete spelers kwamen ontmoeten, handtekeningen scoorden en op de foto mochten met hun held(en). Bekijk hier de succesvolle dag.

Eenhoorn: ‘Gezamenlijke projecten’
“Zowel AZ als Vomar staan bekend als gedreven en stabiele organisaties in de regio”, aldus Algemeen Directeur Robert Eenhoorn. “De afgelopen jaren hebben uitgewezen dat we mooie gezamenlijke projecten neer kunnen zetten, zoals het AZ Onder 10 Vomar Toernooi. Hierbij komen er honderden talenten van amateurvereniging naar ons trainingscomplex om te voetballen. We zijn blij de samenwerking verder in te kunnen zetten in het belang van beide partijen.”

Koster: ‘Band is goed’
Dat Vomar Official Partner van AZ blijft, stemt ook Commercieel Directeur Michael Koster tevreden. “De afgelopen termijnen met Vomar aan onze zijde – letterlijk, gezien de locatie van het hoofdkantoor zich op steenworpafstand van het AFAS Stadion bevindt – hebben hun vruchten afgeworpen. De band is goed en we hebben er vertrouwen in dat we samen door kunnen groeien en nieuwe mijlpalen kunnen bereiken.”

Van Haren: ‘Maken elkaar sterker’
Vomar spreekt zich enthousiast uit over de verlenging van het partnerschap met AZ. CEO Aart van Haren: “Het vervult mij met trots dat we ons kunnen blijven richten op het creëren van waardevolle en gedenkwaardige momenten voor onze klanten en supporters. Van klanten krijgen we veel positieve reacties op de acties in samenwerking met AZ en dat is voor ons heel belangrijk. We maken elkaar al jaren sterker en dat is dan ook waar we voor blijven gaan.”