Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Nieuwe folderverspreider

Vomar werkt samen met nieuwe folderverspreider

Vomar werkt in 2018 met een nieuwe folderverspreider: Axender. Vanaf de eerste week van januari vind je onze folder dan ook terug in een ander folderpakket op de deurmat. Dit pakket wordt van zaterdag tot en met maandag verspreid in de vorm van een ingeseald pakket of door middel van een insteekmap.


Geen folder ontvangen?
Als je geen nee/ja- of nee/nee-sticker op je brievenbus hebt, kun je je klacht over de bezorging het beste rechtstreeks bij Axender melden via het online klachtenformulier. Natuurlijk is de folder ook altijd aan de start van de nieuwe actieweek in onze winkels verkrijgbaar.

Vanaf 1 januari 2018 is er bovendien iets gewijzigd in de folderverspreiding in de gemeente Amsterdam. Er wordt geen ongeadresseerd reclamedrukwerk meer verspreid. Indien je onze folder wilt blijven ontvangen, plak dan de groene ja-sticker op je brievenbus. De stickers zijn hier te bestellen.

Blader je de folder liever online door?
Je kunt de folder natuurlijk altijd online bekijken op onze folderpagina. Je kunt je uiteraard ook opgeven voor onze nieuwsbrief, waarin je wekelijks een link vindt naar onze nieuwste digitale folder. Op die manier heb je de aanbiedingen altijd als eerste in huis!