Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Klachten folderverspreiding

Vomar werkt in 2020 samen met een nieuwe folderverspreider: Spotta. Vanaf de eerste week van januari vind je onze folder dan ook terug in een ander folderpakket op de deurmat. Dit pakket wordt van zaterdag tot en met dinsdag verspreid in de vorm van een ingeseald pakket.

Geen folder ontvangen?
Als je geen nee/ja- of nee/nee-sticker op je brievenbus hebt, kun je je opmerking over de bezorging het beste rechtstreeks via het verspreidklachtenformulier doorgeven door op onderstaande button te klikken. Natuurlijk is de folder ook altijd aan de start van de nieuwe actieweek in onze winkels verkrijgbaar.

VERSPREIDKLACHT

Woon je in Amsterdam, Haarlem of Utrecht? Plak de groene JA-sticker op je brievenbus
Woon je in de gemeentes Amsterdam, Haarlem of Utrecht en wil je onze folder in je brievenbus ontvangen, dan heb je een groene JA-sticker nodig op je brievenbus. Anders mag de bezorger geen folders bij je bezorgen. Je kunt een JA-sticker gratis ophalen in onze winkels in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Vind de dichtstbijzijnde winkel via onze winkelzoeker.

Blader je de folder liever online door?
Je kunt de folder natuurlijk altijd online bekijken op onze folderpagina. Je kunt je uiteraard ook opgeven voor onze nieuwsbrief, waarin je wekelijks een link vindt naar onze nieuwste digitale folder. Op die manier heb je de aanbiedingen altijd als eerste in huis!