Vernieuwde Vomar in winkelcentrum Weidevenne geopend

De vernieuwde Vomar Voordeelmarkt in winkelcentrum Weidevenne is woensdag 8 november feestelijk geopend. Vele belangstellende klanten zagen hoe Supermarktmanager Danny Holkamp en zijn team samen met Simon Butter, voorzitter van FC Purmerend en vier jeugdspelers van de club de opening verrichtten. In de geheel vernieuwde winkel vindt de klant nóg meer producten voor de laagste prijs. Bovendien is de winkel veel ruimer geworden.

Extra openingsaanbiedingen

De opening werd gevierd met onder andere een gratis appeltaartje voor alle klanten en er werd koffie met een verse croissant uitgedeeld.

Tijdens de opening, maar ook de weken daarna, kunnen klanten profiteren van spectaculaire openingsaanbiedingen. Daarnaast ontvangen klanten bij de kassa een voucher met een unieke code waarmee zij kans maken op een Vomar Cadeaukaart ter waarde van € 50,-. Ook kunnen leden van verenigingen via Club is Koning hun clubkas spekken door boodschappen te doen bij Vomar. Al meer dan 20 clubs uit Purmerend en omgeving doen hieraan mee.

Trotse hoofdsponsor van de jeugd van FC Purmerend
Vanaf dit voetbalseizoen is Vomar hoofdsponsor van de gehele jeugd van FC Purmerend. Ruim 600 jeugdleden spelen sinds dit seizoen in een gloednieuw shirt met Vomar op de borst. Samen met de vereniging zal Vomar de komende jaren activiteiten organiseren met de focus op gezonde voeding en beweging onder de jeugd.