Nieuwe Vomar in Bunschoten-Spakenburg geopend

Nieuwe Vomar in Bunschoten-Spakenburg geopend

De splinternieuwe Vomar Voordeelmarkt aan het Schoenmakersland 1 is op woensdag 21 juni feestelijk geopend. Vele belangstellende klanten zagen hoe Supermarktmanager Harrold Koelewijn en wethouder Rick Beukers samen met het winkelteam de opening verrichtten. Klanten kunnen vanaf nu ook in Bunschoten-Spakenburg profiteren van de laagste prijs voor de beste kwaliteit en van de snelste service. Deze drie garanties staan namelijk centraal bij Vomar Voordeelmarkt.

De opening werd gevierd met onder andere een gratis unieke shopper met klederdrachtpatroon. Deze was gevuld met het verzamelalbum voor de spaaractie voor plaatjes van historisch Bunschoten én een vers appeltaartje. Ook werd koffie met een verse croissant uitgedeeld en konden kinderen springen op het Vomar-springkussen.

Tijdens de opening, maar ook de weken daarna, kunnen klanten profiteren van spectaculaire openingsaanbiedingen. Ook is er een unieke puzzel van Bunschoten-Spakenburg te koop. Daarnaast ontvangen klanten bij de kassa een voucher met een unieke code waarmee zij kans maken op een Vomar Cadeaukaart ter waarde van € 50,-. Leden van verenigingen kunnen via Club is Koning hun clubkas spekken door boodschappen te doen bij Vomar. Al meerdere clubs uit Bunschoten doen hieraan mee.

Spaar plaatjes van Historisch Bunschoten
De spaaractie voor plaatjes van historisch Bunschoten is opgezet via een samenwerking tussen de Historische Vereniging ‘Bunscote’ (HVB) en Vomar. Gezamenlijk hebben zij een prachtig verzamelalbum samengesteld over de geschiedenis van de gemeente. De plaatjes kunnen tot en met 12 augustus gespaard worden.

Opening