Voetbalvereniging FC Purmerend presenteert Vomar als hoofdsponsor jeugd

Vomar Voordeelmarkt en FC Purmerend zijn voor ten minste de komende drie seizoenen een samenwerking aangegaan. Per 1 juli 2023 is de regionale supermarktketen verbonden aan de voetbalclub als hoofdsponsor van de gehele jeugd. Op vrijdag 16 juni werd het eerste shirt met de nieuwe sponsor gepresenteerd.

Vomar is geen onbekende in Purmerend. Met drie supermarkten is de keten goed vertegenwoordigd in deze gemeente. De samenwerking met FC Purmerend vormt hier een mooie aanvulling op. De supermarktketen zal na de zomer te zien zijn op de shirts van alle jeugdleden. Deze shirts maken deel uit van de nieuwe kledinglijn met daarop ook het gloednieuwe logo van FC Purmerend.

Lokaal betrokken
Als regionale supermarktketen is het voor Vomar belangrijk om lokaal betrokken te zijn bij de buurten rondom haar winkels en naast het zijn van een ‘goede buur’ stimuleert Vomar ook gezondheid en vitaliteit. In FC Purmerend vindt Vomar een ondernemende vereniging waar meer dan 600 jeugdleden wekelijks trainen en wedstrijden spelen. Daarmee is de club een mooie partner om de komende jaren gezamenlijk activiteiten te organiseren met de focus op gezonde voeding en beweging onder de jeugd. Zo zal de samenwerking een echte win-win-winsituatie worden voor leden, de club en Vomar.

Samenwerken
Ook FC Purmerend is verheugd over de samenwerking met Vomar. Brian van Gils, bestuurslid Partnerships van de club, vertelt:  “Deze samenwerking maakt mij trots. Vomar is een proactieve partner met aandacht voor zowel de leden als de vrijwilligers. Dat doet de club deugd. Wij gaan gezamenlijk iets moois maken van deze samenwerking!”. Simon Butter, voorzitter van FC Purmerend, vult nog aan: “Mooi dat ook een familiebedrijf als Vomar de lokale betrokkenheid bij sport toont”.

Na de zomer zal er een leuk en sportief evenement worden georganiseerd om de samenwerking af te trappen.

Foto