Nieuwsbanner

Vomar verwelkomt 10.000ste medewerker

Supermarktbedrijf investeert in ontwikkeling collega’s

Alkmaar, 19 oktober 2022

Vomar Voordeelmarkt groeit hard en heeft haar 10.000ste medewerker feestelijk verwelkomt. Jasin Belhadj (21 jaar) is per 29 september gestart als verkoopmedewerker in Vomar Zandvoort. Hij werd op vrijdag 14 oktober in het zonnetje gezet door Aart van Haren, Algemeen Directeur van Vomar. Van Haren is trots op deze behaalde mijlpaal: “Onze medewerkers zijn zeer belangrijk om elke dag weer 95 topwinkels neer te zetten waarin onze klanten voordelig hun boodschappen kunnen doen. Samen met alle collega’s in onze distributiecentra, eigen bakkerij, eigen slagerij en ons servicecentrum werken we hier keihard voor.”

Jasin Belhadj is getipt door een vriend, die ook bij Vomar werkt, om te solliciteren. “Ik heb het super naar mijn zin met alle collega’s en we zijn allemaal niet vies van hard werken”, vertelt Jasin. Hij is ambitieus en wil later zijn eigen kledinglijn opzetten met trainingspakken.
Mocht hij ervoor kiezen om zijn ambities bij Vomar te willen waarmaken, dan zijn daar genoeg mogelijkheden voor. Vomar investeert volop in het opleiden van haar medewerkers. Van Haren: “Via onze interne mbo- en hbo-opleidingen en met verschillende doorgroeicursussen, leiden we op dit moment meer dan 200 medewerkers op. Bij Vomar kun je dus echt carrière maken”.

Doorgroeien
Bij 10 duizend medewerkers zal het niet blijven. Vomar groeit de komende tijd door en daar zijn enthousiaste medewerkers essentieel voor. Er zijn dan ook volop vacatures beschikbaar. “In deze tijd van tekorten op de arbeidsmarkt, is het van belang om een aantrekkelijke werkgever te zijn. Binnen halen is één, maar collega’s voor langere tijd aan je bedrijf verbinden, is minstens net zo belangrijk. Jezelf kunnen ontwikkelen en daarmee kunnen doorgroeien, is en blijft voor ons daarom een speerpunt”, aldus Van Haren.

Foto: van links naar rechts: Alexander Verbree (Rayonmanager), Jasin Belhadj (10.000ste medewerker), Aart van Haren (Algemeen Directeur) en Tom Spanjaart (Supermarktmanager Zandvoort).

10.000ste medewerker