Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Afdelingen

Vlees en vleeswaren

Ons vlees komt uit onze eigen slagerij en worstmakerij in Alkmaar. Daarom vind je bij ons altijd lekker vlees voor een voordelige prijs.

Meer informatie

Kip

Een duurzame samenleving creëren staat bij Vomar hoog in het vaandel. Het kunnen aanbieden van duurzame kip is daar onderdeel van.

Meer informatie

Brood en banket

Wij maken dagelijks vers brood voor je. Van het kneden van het deeg tot het afbakken van de broden; het gebeurt allemaal in onze bakkerij.

Meer informatie

Noordwoudse Kaas

Trots zijn wij op ons eigen Noord-Hollandse kaasmerk: de Noordwoudse kaas, bestaande uit pure Noord-Hollandse ingrediënten.

Meer informatie

Groente en fruit

Bij Vomar Voordeelmarkt vind je een uitgebreid assortiment verse groente en fruit dat we lekker dicht bij huis hebben ingekocht.

Meer informatie

Wijnen en aperitieven

Vomar Voordeelmarkt heeft een ruime keuze aan rode, witte en rosé wijnen, maar ook voor port en champagne kun je bij ons terecht.

Meer informatie

Vis van onze specialist

Wij weten als geen ander dat vis gezond, lekker en hartstikke veelzijdig is. De rest laten we liever over aan onze visspecialist, Ferry Kroone.

Meer informatie

G'woon bij Vomar

G’woon is een nieuw merk. Met een uitgebreid assortiment aan dagelijkse producten van de beste kwaliteit.

Meer informatie

Slijterij

In de slijterij van Vomar Voordeelmarkt vind je diverse whisky’s, wodka's, likeuren, jenevers, bittertjes, cognac en vieux.

Meer informatie

Partijvoordeel

Wekelijks selecteren wij voor jou nieuwe non-foodartikelen van perfecte kwaliteit. Uiteraard altijd tegen de allerscherpste prijs.

Meer informatie

Wereldmarkt

In onze Wereldmarkt vind je onder andere Surinaamse, Marokkaanse, Turkse, mediterrane en Japanse producten.

Meer informatie