Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

AZ spaaractie


Het is helaas niet meer mogelijk om te sparen voor AZ-tickets of om je volle spaarkaart in te wisselen voor een AZ-voucher met unieke kortingscode. Heb je inmiddels één of meerdere AZ-vouchers in je bezit? Dan kun je die nog tot en met 30 november gebruiken om tickets te bestellen. Bestel snel je tickets met 50% korting en geniet van een voordelige wedstrijd van AZ!

Met 50% korting naar een thuiswedstrijd van AZ
Ga voordelig met het hele gezin naar een wedstrijd in het AFAS Stadion. De unieke kortingscode op de AZ-voucher is geldig op de onderstaande geselecteerde Eredivisie-thuiswedstrijden van AZ in seizoen 2018-2019. Reserveer hier je stoel en de korting wordt verrekend over het reguliere tarief. Juich samen met familie of vrienden voor AZ! Je kunt namelijk meerdere kortingscodes in een reservering verzilveren.


Voor de wedstrijd AZ – FC Utrecht geldt een clubkaartverplichting. Deze kun je gratis aanvragen via de website van AZ.

Actievoorwaarden AZ-ticket
• De unieke kortingscode op de AZ-voucher geeft recht op 50% korting op één ticket op één van de geselecteerde Eredivisie-thuiswedstrijden van AZ.
• Je kunt kiezen uit alle beschikbare stoelen, met uitzondering van de stoelen in de vakken W en X1, de Molenaar-tribune en de Van der Ben-tribune. De korting wordt berekend over het reguliere tarief.
• Uiteraard zijn de stoelen ook in de reguliere verkoop. Ondanks zorgvuldige planning, kan het daardoor voorkomen dat een wedstrijd is uitverkocht.
• Het is bij aankoop van de AZ-tickets mogelijk om meerdere kortingscodes te gebruiken bij de aankoop van de wedstrijdkaartjes, waardoor je met al je vrienden of familie met korting naar de wedstrijd kunt.
• De unieke kortingscode is geldig t/m 30 november 2018.
• De unieke kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties en is niet inwisselbaar voor contant geld.
• Voor de wedstrijd AZ - FC Utrecht geldt een clubkaartverplichting. Deze kun je gratis aanvragen via de website van AZ.