Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten


 


 

Vomar heeft het beste brood van Noord-Holland!


 

Uit het versrapport van onderzoeksbureau GfK blijkt dat Vomar het beste brood heeft van alle supermarkten in Noord-Holland.
Daar zijn we natuurlijk supertrots op!

Brood en banket

Wij maken dagelijks vers brood voor je. Van het kneden van het deeg tot aan het afbakken van de broden; het gebeurt allemaal in onze eigen bakkerij in Alkmaar. Naast de beste kwaliteit garanderen we ook een scherpe prijs, omdat we in onze eigen bakkerij de kosten laag kunnen houden. Benieuwd hoe dat brood bakken in z'n werk gaat? Bekijk dan ook eens het filmpje onderaan deze pagina.

Op onze broodafdeling in de winkel vind je naast vers brood ook heerlijke bolletjes, afbakbroodjes en koeken. Lekker voor ontbijt, lunch of tussendoor. Ook voor de heerlijkste gebakjes kun je prima bij ons terecht.

Uniek bij Vomar: Robberbrood
Het robuuste, krachtige en gezonde Robberbrood is de topper op onze broodafdeling. Alle Robberbroden worden gemaakt van de beste graansoorten, wat dit brood zeer smakelijk en gezond maakt.

De Robberbroden worden in onze winkels gebakken, gesneden en verpakt, zodat je tot sluitingstijd verzekerd bent van deze heerlijke krokante broden. Ons Robber-assortiment bestaat uit Zonnepit Donker, Zonnepit Bruin en Extra Donker.


producten