De leukste boodschap om te geven!

Nieuw: de Vomar cadeaukaart, de leukste boodschap om te geven! In al onze winkels zijn Vomar cadeaukaarten nu verkrijgbaar. Je kunt de waarde zelf bepalen, vanaf een bedrag van 5 euro tot een maximum van 150 euro.

Om de cadeaukaart extra feestelijk te geven kun je voor slechts € 0,49 een envelop aanschaffen in vier vrolijke thema's!

Algemene voorwaarden

De Vomar cadeaukaart wordt uitgegeven door Vomar Voordeelmarkt B.V. waaronder alle Vomar Voordeelmarkt supermarkten vallen.

Identiteit van de ondernemer
 • Naam ondernemer: Vomar Voordeelmarkt B.V
 • Handelend onder de naam/namen: Vomar Voordeelmarkt B.V
 • Vestigingsadres: Opaalstraat 15, 1812 RH Alkmaar
 • KvK-nummer: 34054429
Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de relatie tussen Vomar Voordeelmarkt en:

 • De koper van een Vomar cadeaukaart
 • De ontvanger van een Vomar cadeaukaart
 • De gebruiker van een Vomar cadeaukaart
 • Door een Vomar cadeaukaart te kopen en/of te gebruiken, aanvaart de koper, de ontvanger en/of de gebruiker de op dat moment geldende voorwaarden. Deze voorwaarden kunnen te allen tijde door Vomar Voordeelmarkt worden gewijzigd.
 • De meest recente versie van de algemene voorwaarden vind je op www.vomar.nl/cadeaukaart. Gewijzigde voorwaarden zijn direct van toepassing.
Overige Voorwaarden
 1. De Vomar cadeaukaart is geldig bij elke kassa in elke Vomar Voordeelmarkt supermarkt.
 2. Met een Vomar cadeaukaart kun je geen andere Vomar cadeaukaarten kopen.
 3. De Vomar cadeaukaart kan niet besteed worden bij een concessionair achter de kassa.
 4. De Vomar cadeaukaart kan niet online worden besteed.
 5. Voor het opladen van de Vomar cadeaukaart geldt een minimum van 5 euro tot een maximum van 150 euro.
 6. De Vomar cadeaukaart heeft een geldigheidsduur van 3 jaar vanaf moment van aankoop.
 7. Het saldo van de Vomar cadeaukaart kan in één of meerdere keren worden besteed. Indien het saldo ontoereikend is, kun je het resterende bedrag op een andere wijze bijbetalen.
 8. De Vomar cadeaukaart is niet inwisselbaar tegen geld.
 9. De Vomar cadeaukaart kan niet geruild of geretourneerd worden.
 10. Je kunt bij elke Vomar Voordeelmarkt je saldo van de Vomar cadeaukaart opvragen. Na besteding van een gedeelte of hele saldo ontvang je aan de kassa een kassabon met het nieuwe saldo.
 11. Bij het vermoeden van misbruik van de cadeaukaart heeft Vomar Voordeelmarkt het recht om de cadeaukaart (tijdelijk) te blokkeren.
 12. Verlies, diefstal of misbruik is voor risico van de kaarthouder. Vomar Voordeelmarkt vergoedt nimmer het saldo van een gestolen, beschadigde of verloren cadeaukaart.
 13. Het is niet mogelijk om het saldo van een Vomar cadeaukaart te laten blokkeren of over te zetten naar een andere Vomar cadeaukaart.
 14. De koper, ontvanger en/of gebruiker zal zich onthouden van negatieve handelingen of gedragingen met betrekking tot de Vomar cadeaukaart die schade kunnen toebrengen aan de reputatie en/of naam van Vomar Voordeelmarkt.
 15. Een cadeaukaart mag alleen worden verzilverd, wanneer deze fysiek overhandigd wordt om mee te betalen. Een foto van een cadeaukaart in een telefoon of in een app is niet toegestaan.
 16. Voor informatie over de Vomar cadeaukaart kunt u kijken op www.vomar.nl/cadeaukaart of uw vraag stellen bij onze klantenservice.