Header

Leuk dat jouw club actief aan de slag gaat met Club is Koning! Om zoveel mogelijk kaarten aan de club te koppelen is het natuurlijk van belang om dit goed te promoten onder leden. Daarom hebben we diverse promotiematerialen ontwikkeld voor zowel off- als online communicatie, zoals banners, posters en flyers. Al deze materialen kun je gratis bestellen of direct opslaan voor digitaal gebruik.

Plaats alles op een prominente plek op de club, website of social media en spek de clubkas!

Fysieke Promotiematerialen

Als leden op de club zijn is dat een mooi moment om ze te informeren over Club is Koning en aan te moedigen om mee te sparen voor de clubkas! Daarom bieden we fysieke promotiematerialen aan die je hier gratis kunt bestellen, zoals flyers om uit te delen na de training, posters voor in de kleedkamers en zelfs bierviltjes voor in de kantine. Je kunt zelf kiezen bij welke Vomar-winkel je deze bestelling wilt komen ophalen en qua levertijd geldt: bestellen voor maandag 9.00 uur is ophalen vanaf vrijdagmiddag 12.00 uur.

Digitale Promotiematerialen

Leden zijn goed te bereiken via digitale kanalen, zoals social media, een nieuwsbrief of het televisie scherm in de kantine. Voor al deze kanalen hebben we passende promotiematerialen ontwikkeld, die je hieronder direct kunt opslaan. Voor social media en de nieuwsbrief zijn er daarnaast ook tekstsuggesties toegevoegd. Hierin kun je de unieke clubcode van jouw club toevoegen, zodat leden hun kaart kunnen koppelen en direct starten met sparen!

Facebook- of Instagram

Klik hier voor de banner. Klik hierop met je rechtermuisknop en klik op 'Afbeelding opslaan als'.

Ben je handig met Paint of Photoshop? Dan kun je hier een banner opslaan met daarop ruimte voor jullie unieke clubcode.

Tekstsuggestie:

Steun onze club en spek eenvoudig én kosteloos de clubkas door boodschappen te doen bij Vomar! Meedoen is heel simpel: download de Vomar-app en maak een digitale Klant-is-Koning kaart aan. Koppel deze aan de club met onze unieke clubcode: [CLUBCODE INVOEGEN] en scan je kaart altijd bij je boodschappen. Zo spaar je automatsich mee!

Het kost jou dus niets extra en de opbrengst kan flink oplopen. Lees alles over clubsparen op www.vomar.nl/cik

Nieuwsbrief

Gebruik onderstaande tekst of klik hier voor de banner. Klik hierop met je rechtermuisknop en klik op 'Afbeelding opslaan als'.

STEUN ONZE CLUB DOOR BOODSCHAPPEN TE DOEN BIJ VOMAR

Spek eenvoudig én geheel kosteloos onze clubkas door boodschappen te doen bij Vomar: dit kan nu heel eenvoudig met Club is Koning. Meld je aan via onderstaande stappen en spaar mee!

  1. Download de Vomar-app en maak hierin een digitale Klant-is-Koning kaart aan. Wil je liever een fysieke kaart? Deze kun je gratis meenemen bij jouw Vomar.
  2. Koppel vervolgens je kaart aan de club met onze unieke clubcode: [CLUBCODE INVOEGEN]
  3. Laat altijd je kaart of app scannen bij je boodschappen. Je spaart automatisch mee!
  4. Vomar maakt ieder kwartaal 0.5% van het bedrag dat alle leden aan boodschappen besteden over naar onze club.*

Kortom, het is in een mum van tijd geregeld en kost jou helemaal niets extra. Koppel dus snel je kaart en spek onze clubkas!

Kijk voor meer informatie over clubsparen op www.vomar.nl/cik
* Met een betalingsdrempel van € 20,- per kwartaal.

Televisie scherm

Klik hier voor het televisie scherm. Klik hierop met je rechtermuisknop en klik op 'Afbeelding opslaan als'.

Ben je handig met Paint of Photoshop? Dan kun je hier een scherm opslaan met daarop ruimte voor jullie unieke clubcode.

Youtube video

De video hieronder legt in minder dan 45 seconden uit hoe onze Klant-is-Koning kaart werkt en hoe leden zich kunnen aanmelden voor clubsparen. Deze video kun je zelf ook met leden delen via deze link: https://youtu.be/Bup19OzWJTc