DE BESTE KWALITEIT

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Zo trots zelfs dat we je de beste kwaliteit garanderen. Ben je toch niet 100% tevreden over een aankoop? Lever dan het product én de bon in en we geven je het aankoopbedrag gegarandeerd terug. Zonder discussie. Zo garanderen we dat je bij ons altijd de beste kwaliteit krijgt.

SPELREGELS

  • Ben je niet tevreden over je aankoop, dan krijg je het aankoopbedrag terug bij inlevering van de bon én het product. *
  • Je krijgt uitsluitend het bedrag terug van de prijs die gold op het moment van aankoop en niet de huidige prijs van het product.
  • De Beste Kwaliteit Garantie geldt ook voor aanbiedingen. In dat geval ontvang je ook de destijds geldende actieprijs terug.

Alle garanties van Vomar zijn bedoeld voor Vomar-klanten tijdens het normale aankoopproces. Wanneer vast komt te staan dat een klant misbruik wil maken of maakt van de garantie, behoudt Vomar zich het recht voor om niet tot teruggave van het aankoopbedrag over te gaan.

* Een aantal producten zijn wettelijk uitgezonderd voor deze garantie. Je vindt de producten die zijn uitgezonderd bij onze veelgestelde vragen.

Artikelen kunnen tot maximaal 14 dagen na aankoop retour worden gebracht.

Foto AGF