Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten

Spaar voor luxe glazen van Royal Boch!


Spaar nu bij Vomar Voordeelmarkt voor luxe glazen van Royal Boch. Na de succesvolle spaaractie met de Royal Boch keukenmessen eerder dit jaar, biedt dit Belgische kwaliteitsmerk nu een stijlvolle, luxe collectie glazen van Boheems kristalglas. Sparen gaat snel want je ontvangt t/m zaterdag 24 november 2018 een gratis glaszegel bij elke €10,- aan boodschappen én wekelijks bij geselecteerde aanbiedingen. Met 5 glaszegels is de spaarkaart al vol!


Nu tijdelijk verkrijgbaar: luxe cadeauset!

Vanaf zondag 21 oktober is er een echte collector's item in de winkel te verkrijgen. Met de Royal Boch wijnset kun je de wijn openen, schenken én bewaren als een professional. De luxe wijnset bestaat uit een luxe kurkentrekker, een RVS capsulesnijder, schenk- en afsluitdop voor wijn en een champagne-afsluitdop. Doordat de set in een luxe geschenkdoos is verpakt, is deze set ook een ideaal cadeau voor de echte wijnliefhebber. Wees er snel bij, want voor dit product geldt OP=OP!Topkwaliteit luxe glazen van Royal Boch
• Boheems kristalglas
• Fijne drinkrand
• Behoudt glans
• Vaatwasmachinebestendig

Poleer je glazen als een echte professional met de Royal Boch theedoeken! Schaf het Royal Boch keukentextiel aan voor slechts €4,99. Het keukentextiel bestaat uit twee theedoeken en een handdoek en je hoeft hiervoor geen spaarkaart in te leveren.Hoe kun je sparen?
Van zondag 9 september t/m zaterdag 24 november 2018 ontvang je bij een besteding van € 10,- een gratis glaszegel én wekelijks krijg je een éxtra gratis glaszegels bij geselecteerde aanbiedingen. Zo gaat het sparen lekker snel. Met vijf glaszegels is de spaarkaart al vol en kun je met een bijbetaling van € 2,99 tot € 5,99 kiezen uit de gehele serie luxe glazen.


Actievoorwaarden

Van zondag 9 september t/m zaterdag 24 november 2018 worden de glaszegels uitgegeven bij elke €10,- aan boodschappen. Dit bedrag is exclusief door de wet uitgesloten artikelen, de Bowls and Dishes en Royal Boch-spaarartikelen. Door de wet uitgesloten zijn producten als tabak, statiegeld, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoed, waardebonnen en postzegels.
Je krijgt van zondag 9 september t/m zaterdag 24 november 2018 éxtra gratis glaszegels bij geselecteerde aanbiedingen.
Met vijf glaszegels is de spaarkaart vol. Volle spaarkaarten kunnen ingeleverd worden van zondag 9 september t/m zaterdag 8 december 2018 bij alle winkels van Vomar Voordeelmarkt.
Bij inlevering van een volle en originele spaarkaart betaal je van €2,99 tot €5,99 voor een set Royal Boch luxe glazen.
Het is niet mogelijk de Royal Boch luxe glazen aan te schaffen zonder volle spaarkaart in te leveren.
Bij de aanschaf van het Royal Boch keukentextiel hoef je geen spaarkaart in te leveren.
Het is niet mogelijk om de glaszegels of spaarkaarten in te wisselen voor geld.
Voor alle Royal Boch artikelen geldt OP=OP.