Nu bestellen Lijst wissen

Boodschappenmand

Zoekresultaten


 


 

Vomar maakt bewust boodschappen doen betaalbaar!


 

Als kruidenier zijn wij van nature zuinig. Zuinig met energie, grondstoffen en onze omgeving. En zo kunnen we weer éxtra zuinig zijn met ons geld. Discount en duurzaam gaat daarom heel goed samen. Al bijna 50 jaar lang vinden we het daarom belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Benieuwd naar al onze initiatieven? Lees dan ons nieuwe magazine waar onze pijlers worden toegelicht: ons verantwoorde assortiment, de aandacht voor milieu, hoe we een gezonde en vitale levensstijl stimuleren en hoe we een goede buur kunnen zijn.


Verantwoord assortiment
Wij vinden het belangrijk om een duurzaam assortiment aan te bieden. Producten die zijn gemaakt met aandacht voor dier, mens en milieu. En wij maken dit betaalbaar voor iedereen met onze laagste prijs garantie. Een kleine greep uit ons assortiment kun je alvast hieronder bekijken. In onze winkels is het biologische assortiment te herkennen aan de groene prijskaartjes.


Een goede buur
Wij zijn betrokken bij de buurten rondom onze winkels. We ondersteunen sportverenigingen en scholen met sponsoractiviteiten en we zorgen er actief voor dat de ruimte rond de winkels schoon en netjes is. Ook willen we een goede werkgever zijn voor onze medewerkers die veelal in de buurt wonen.


Aandacht voor het milieu
Wij ondernemen met aandacht voor het milieu. Zo verlagen we de uitstoot van uitlaatgassen zoveel mogelijk door slim en gecombineerd transport in te zetten. We werken bij voorkeur samen met leveranciers die het milieu ook een warm hart toedragen.


Gezond en vitaal
Wij hebben als doel om onze klanten en medewerkers te helpen bij het voeren van een gezonde leefstijl. Dat doen wij door een gezonde levenswijze voor onze klanten en medewerkers te promoten. Bijvoorbeeld met een anti-rookprogramma voor onze medewerkers of recepten voor verantwoorde en lekkere gerechten.


Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid komt ook tot uiting in de Stichting Zwanenburg Ontwikkelingsfonds.
Kijk hier voor meer informatie.

producten