Contentbanner mvo

Samenwerken aan beweging en gezonde voeding

Lokaal hét verschil maken: dat is één van onze speerpunten. We stimuleren daarom o.a. beweging en gezonde voeding bij de jeugd rondom onze winkels. Dit doen we door samen te werken met lokale sportverenigingen. Zo sponsoren we bijvoorbeeld fruit tijdens toernooien en gaan we kantines voorzien van fruitcorners. Daarnaast ondersteunen we honderden lokale clubs rondom onze winkels financieel met het Club is Koning spaarprogramma. In ons nieuwe magazine onderaan deze pagina lees je alles over onze initiatieven om onze slogan 'Vomar kost niet de wereld' waar te maken.

Vomar laat graag zien dat discount en duurzaam heel goed samen gaan. Als kruidenier zijn wij namelijk van nature zuinig. Zuinig met energie, grondstoffen en onze omgeving. En zo kunnen we weer éxtra zuinig zijn met ons geld. Want alles wat wij besparen, is niet alleen beter voor de wereld, maar ook voor jouw portemonnee. En daarom kunnen wij met trots zeggen: Vomar kost niet de wereld! Dit alles willen wij waarmaken met onze vier pijlers:

Verantwoord assortiment
Wij vinden het belangrijk om jou een duurzaam assortiment aan te kunnen bieden. Producten die zijn gemaakt met aandacht voor dier, mens en milieu en die, door onze laagste-prijs-garantie, voor iedereen betaalbaar zijn.
Gezond en vitaal
Wij stimuleren onze klanten en medewerkers bij het voeren van een gezonde levensstijl met voldoende beweging. We zijn dan ook niet voor niets strategisch partner van voetbalclub AZ!
Aandacht voor milieu
Wij ondernemen met aandacht voor het milieu. Zo voorzien we steeds meer daken van onze panden van zonnepanelen en werken we bij voorkeur samen met leveranciers die het milieu ook een warm hart toedragen.
Een goede buur
Wij zijn betrokken bij de buurten rondom onze winkels. We ondersteunen sportverenigingen en scholen en zorgen er actief voor dat de ruimte rond de winkels schoon en netjes is.

Stichting Zwanenburg Ontwikkelingsfonds

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid komt ook tot uiting in de Stichting Zwanenburg Ontwikkelingsfonds.
Kijk hier voor meer informatie.