Header

Spaar exclusief bij Vomar Tuitjenhorn voor voetbalplaatjes!

Spaar exclusief bij Vomar Tuitjenhorn voetbalplaatjes van de lokale helden van Hollandia T. Als trotse hoofdsponsor van de jeugd t/m 18 jaar van de lokale voetbalclub vieren we graag onze samenwerking met deze unieke spaaractie. In samenwerking met Hollandia T heeft Vomar een verzamelalbum van 237 leden leden gemaakt. Een feestelijk moment, want de vereniging bestaat dit seizoen maar liefst 90 jaar!

Van zaterdag 9 april tot en met zaterdag 4 juni 2022 ontvang je exclusief bij Vomar Tuitjenhorn bij elke € 10,- aan boodschappen een pakje met daarin 4 voetbalplaatjes. In het unieke verzamelalbum kun je alle leden bij elkaar sparen. Spaar ze allemaal en wie weet kom je een bekende tegen!

Verzamelalbum

Alle deelnemende leden van Hollandia T ontvangen het verzamelalbum gratis bij de vereniging. Daarnaast is het album in de winkel te koop voor € 1,99. Wees er snel bij, want voor de verzamelalbums geldt OP=OP!

Ben je nu al nieuwsgierig naar het album? Bekijk het album hier.

Voorwaarden

  • Van zaterdag 9 april t/m zaterdag 4 juni ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen een pakje met vier voetbalplaatjes. Dit bedrag is exclusief door de wet uitgesloten artikelen als tabak, statiegeld, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoed, waardebonnen en postzegels.
  • Deze actie is alleen geldig bij Vomar Tuitjenhorn.
  • Op de kassabon staat het juiste aantal te ontvangen pakjes voetbalplaatjes aangegeven.
  • Voor de voetbalplaatjes en het verzamelalbum geldt OP=OP.
  • Druk- en zetfouten voorbehouden.