Peanut's
Bereiden
- Neem twee sneetjes donker brood en besmeer deze allebei met pindakaas.
- Leg op één sneetje wat plakjes appel, gevolgd door de honing en een snufje kaneel.
- Leg de andere boterham met de pindakaas kant erop.
- Doe de tosti in een tosti-ijzer en snijd deze, als de tosti klaar is, door de helft.
Ingrediënten
- 2 sneetjes brood donker
- Pindakaas 100% pinda's
- 1 appel (in plakjes)
- 1 eetlepel bloemenhoning
- Snufje gemalen kaneel
Op z'n Mexicaans
Bereiden
- Neem twee sneetjes donker brood en beleg één helft met de tortillachips, geraspte kaas en tacosaus.
- Leg de andere boterham erop en doe de tosti in een tosti-ijzer.
- Snijd deze, als de tosti klaar is, door de helft.
Ingrediënten
- 2 sneetjes brood donker
- Handje tortillachips
- 30 gram jong belegen
- 2 eetlepels milde tacosaus
L'Italiano
Bereiden
- Neem twee sneetjes donker brood en besmeer deze allebei met pesto.
- Leg op een sneetje de plakjes mozzerella en tomaat.
- Leg de andere boterham met de pesto kant erop en doe de tosti in een tosti-ijzer. Snijd deze, als de tosti klaar is, door de helft.
Ingrediënten
- 2 sneetjes brood donker
- Groene pesto
- 1 Tomaat (in plakjes)
- 30 gram mozzerella (in plakjes)
Klassieker
Bereiden
- Neem twee sneetjes donker brood en beleg een helft met de ham en kaas en leg het andere sneetje er bovenop.
- Doe de tosti in een tosti-ijzer en snijd deze, als de tosti klaar is, door de helft.
Ingrediënten
- 2 sneetjes brood donker
- 2 plakken belegen kaas
- 1 plak schouderham