Tortillawrap

Bereiden

  1. Week de cashewnoten minimaal 4 uur van tevoren in water. Giet af en blend de cashewnoten samen met 200 ml water en limoensap- en rasp in een blender of keukenmachine tot een gladde spread.
  2. Snijd de wortels in plakjes en de spinazie grof. Verhit een scheutje zonnebloemolie in een koekenpan en roerbak de wortel 6 minuten.
  3. Verdeel de tortilla’s over vier kommen en leg ze erin, zodat de tortilla dezelfde vorm krijgt als de kom.
  4. Verdeel de mzwarte bonen, gesneden spinazie en mais over de kommen en garneer met cashewnotenspread.

Ingrediënten

  • 4 paprika-chili tortialla's
  • 600 gram wortels
  • 400 gram zwarte bonen (uitgelekt en afgespoeld)
  • 100 gram spinazie
  • 300 gram crispy mais
  • 200 gram cashewnoten (ongebrand en ongezouten)
  • 200 ml water
  • 1 limoen (sap en rasp)
  • Zonnebloemolie