Content Noordwoudse

Noordwoudse Kaas

Onze Noordwoudse kaas is niet voor niets Vomar's Favoriet! De kaas wordt gemaakt volgens traditioneel recept en gerijpt op houten planken. Koeien grazen op de iets zilte Noord-Hollandse grond dat weidemelk oplevert die van nature romiger is. De ideale basis voor een smeuïge kaas met een ongekend volle smaak. We hebben niet alleen stukken, plakken en blokjes, maar ook geraspte kaas, een kaasbroodje en zelfs een ambachtelijke rookworst met Noordwoudse kaas! Al onze Noordwoudse kaas is exlusief bij ons verkrijgbaar en altijd voor de laagste prijs. In de hele maand december ontvang je bij aankoop van een Noordwoudse product een gratis Ted Sparks spaarzegel.

Noordwoudse smaken

Hieronder vind je een overzicht van al onze Noordwoudse smaken. Ze varieren van romig jong en (zacht) belegen tot pikant en (oud) klassiek. Er is dus voor ieder wat wils! Daarnaast bieden we ook keuze in 35+ en 48+. De 35+ varianten herken je aan de 35+-sticker.

Onze Noordwoudse toppers

Ons Noordwoudse assortiment is zeer uitgebreid! van stukken, plakken, blokjes en geraspt tot zelfs een broodje en ambachtelijke rookworst. Bij al deze producten ontvang je deze maand een gratis Ted Sparks spaarzegel. Ontdek onderaan deze pagina heerlijke recepten met onze Noordwoudse producten.

Noordwoudse recepten

Met onze Noordwoudse producten kun je de lekkerste gerechten maken, zoals een broodje Noordwoudse kaas rookworst met zuurkool of een Noordwoudse borrelbrood. Klik hieronder om direct naar het recept te gaan.