In deze verschrikkelijke tijd heeft Oekraïne alle hulp nodig. We willen dan ook samen met jou in actie komen. Het Nederlandse Rode Kruis heeft bij de hulpverlening vooral behoefte aan financiële middelen om de noodhulp mee te organiseren. Vomar start daarom per direct een statiegeldactie om samen met haar klanten geld in te zamelen voor Het Rode Kruis. Daarnaast kun je vanaf zondag 20 maart producten in de vorm van waardebonnen doneren.

Statiegeldactie

  • Hoe steun ik deze actie?

    Als je lege flessen of kratten inlevert bij de automaat in onze winkels dan kun je het statiegeld eenvoudig doneren door op de gele knop te drukken op de automaat. Je ontvangt dan geen bonnetje en het bedrag wordt door Vomar aan het Rode Kruis overgemaakt.


Uiteraard kun je ook gewoon op de groene knop drukken om niet te doneren. Je ontvangt dan de bon met het statiegeldbedrag. Je kunt statiegeld doneren t/m zaterdag 7 mei 2022. Bij de automaat in de winkel vind je meer informatie.

Inzamelingactie producten
Bij Vomar kun je vanaf zondag 20 maart een boodschapje extra doen voor de mensen in Oekraïne. Doneer één of meerdere producten door de waardebon aan de kassa te laten scannen. Wij stemmen met de hulporganisaties af welke producten het hardst nodig zijn en zorgen dat jouw bijdrage de juiste mensen bereikt. De flyer met waardebonnen ligt in het folderrek in de winkel en bij de kassa. Je kunt de flyer hieronder alvast bekijken.

Alvast heel erg bedankt voor je steun!