Header

Bereiden fruitwater met citroen, limoen en komkommer

  1. Was de citroen, komkommer en limoen. Schaaf met een kaasschaaf stroken van de schil van de citroen en pers de helft van de citroen uit. Snijd de komkommer in dunne plakjes.
  2. Vul de waterfles met het citroenschaafsel, citroensap, limoenpartjes en komkommer.
  3. Tot slot vul je de fles met water of bruisend water totdat deze vol is.
  4. Laat het water even staan, zodat de smaak van het fruit in het water trekt.

Ingrediënten

  • 1 citroen
  • 1 limoen (in parten)
  • Kwart komkommer
  • 700 ml g'woon (bruisend) water

Bereiden fruitwater met appel en kaneel

  1. Was de appel en kaneelstokjes goed.
  2. Snijd de appel in smalle parten. Vul de waterfles met de appelparten en het kaneelstokje en voeg vervolgens het (bruisende) water toe totdat de fles vol is.
  3. Laat het water minimaal 30 minuten trekken voor de beste smaak.

Ingrediënten

  • Halve appel
  • 1 Verstegen kaneelstokje
  • 700 ml g'woon (bruisend) water